10.2 C
Trondheim
søndag, september 25, 2022
- Annonse -

I dette boligprosjektet rives leilighetene vekk

16 av 27 leiligheter av andre byggetrinn av "Kirkeringen 2" solgt i løpet av en uke.

- Annonse -

Det graves og bygges på Heimdal som aldri før. Ett av flere store boligprosjekt som nå er under oppføring er «Kirkeringen 2» ved siden av politistasjonen.

Boligprosjektet består av 119 leiligheter fra 27-120 kvm, og er et boligprosjekt i regi av Bissmiet AS som eies av Heimdal Bolig.

Som lokalavisa Heimdalsbladet har skrevet om tidligere så har interessen rundt «Kirkeringen 2» vært stor. I salgstrinn 1 og 2 (byggetrinn 1) ble 74 leiligheter solgt på tre måneder.

I desember ble det også satt ny prisrekord for en leilighet i Trondheim Sør, da en sørvendt, 178 kvadratmeter stor toppleilighet ble solgt for 12,5 millioner kroner.

Det er rift om leiligheten i boligprosjektet «Kirkeringen 2» (midt i bildet) i Heimdal sentrum. (Foto: Heimdal Eiendomsmegling)

Da byggetrinn 2 nylig ble lagt ut for salg ble 16 av 27 leiligheter solgt i løpet av en uke.

-I og med at interessen rundt byggetrinn 1 var så stor som den var, så valgte vi å fremskynde salgsstarten for byggetrinn 2, forteller eiendomsmegler og partner i Heimdal Eiendomsmegling Thomas Løbakk.

Løbakk, som selv er født og oppvokst på Heimdal, sier salget har gått over all forventning. Han er imidlertid ikke i tvil om hva som er årsaken.

-Beliggenheten. Selv om «Kirkeringen 2» har det meste av butikker, kafeer og offentlige tjenestetilbud i kort gangavstand, så har man allikevel følelsen av å bo litt tilbaketrukket. Tomta grenser til en fredet ravinedal slik at man ikke vil oppleve at det fortettes videre.

Eiendomsmegler og partner i Heimdal Eiendomsmegling Thomas Løbakk (bildet) er godt fornøyd med salget av «Kirkeringen 2»

Løbakk forteller at høy boligstandard, smarte løsninger og fornuftige priser har gjort boligprosjektet populært hos både unge par, enslige foreldre og folk som nærmer seg pensjonisttilværelsen.

Samtlige av de tidligere eneboligene er nå revet. Grunnarbeidene på tomta er også kommet godt i gang.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: