7.6 C
Trondheim
onsdag, oktober 20, 2021
- Annonse -spot_img

Skyteepisoden på Lademoen – kjørte du bil i området?

Da ønsker politiet å høre fra deg.

- Annonse -

P R E S S E M E L D I N G

To personer ble fredag 1. oktober varetektsfengslet i fire uker siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til grov kroppsskade, etter en skyteepisode på Lademoen i Trondheim natt til torsdag 30. september.

-Etterforskningen pågår for fullt og det er satt inn store ressurser i saken. Vi har mottatt flere nyttige tips fra publikum og ønsker å komme i kontakt med personer som har kjørt bil i området i aktuelt tidsrom, sier påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes.

Nærmere bestemt ønsker politiet kontakt med personer som har kjørt bil i området Anders Buens gate – Anton Kalvaas gate  i tidsrommet kl. 02:00 – 03:00, natt til torsdag 30. september.

Politiet ønsker fremdeles tips i saken og alle observasjoner av personer og kjøretøy er av interesse.

Personer som har sett eller hørt noe i tidsrommet kl. 02:00-03:00 i området Anders Buens gate – Anton Kalvaas gate på Lademoen, legg inn tips på: tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: