22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Murerfirma på Heimdal går inn i landsdekkende kjede

Murerfirmaet Johannessen & Hagen AS på Heimdal blir en del av den landsdekkende kjeden Håndverksgruppen.

Håndverksgruppen er Norges ledende aktør innen maling, gulv, mur og flisarbeid, og har på kort tid etablert seg som den største aktøren innen «overflater» i Norge.

-Vi er svært tilfreds med oppkjøpet. Johannessen & Hagen AS er en veldrevet og solid bedrift med mange dyktige ansatte. De vil passe svært godt inn med vår profil og bidra til å styrke Håndverksgruppen som helhet, forteller konsernsjef Øyvind Emblem.

Håndverksgruppen har siden juli 2020 kjøpt opp 29 selskaper, hvorav to i Sverige.

Johannessen & Hagen AS var med på arbeidet med å restaurere Britannia hotell i Trondheim (Foto: privat)

Johannessen & Hagen AS ble etablert i 1986 og har spesialisert seg på murarbeid og flislegging. Firmaet jobber i dag tett opp mot større og etablerte entreprenører.

Johannessen & Hagen har de siste årene vært involvert i en rekke større byggeprosjekter, deriblant byggingen av den nye kampflybasen på Ørlandet, et omfattende mur- og flisarbeid på Britannia hotell i Trondheim, samt teglsteinsfasaden på den nye politistasjonen på Heimdal.

-Vi har de siste to årene diskutert hvor veien går videre. Vi ønsket å videreutvikle selskapet, og da Håndverksgruppen kom på banen, passet det som hånd i hanske. Vi blir nå en del av et større felleskap, og vi får flere å spille på lag med. Det var viktig for oss, forteller daglig leder Borgar Hagen

Hagen har ledet selskapet siden starten og overlater nå den daglige driften til murmester Erlend Johannessen.

Johannessen & Hagen AS omsatte i fjor for 17 millioner kroner.

- Annonse -

LES OGSÅ