Stenger deler av Bjørndalen for biltrafikk frem til mai 2022

Gang- og sykkelvegen vil imidlertid bli holdt åpen i hele perioden.

- Annonse -

Der er i forbindelse med byggingen av den nye gang- og sykkelbrua over Bjørndalen at man nå må stenge en delstrekning av fylkesveien gjennom Bjørndalen.

-Byggingen av Saupstadbrua har fram til nå i stor grad vært i en planleggingsperiode hvor  det kun har blitt utført mindre anleggsarbeid. Nå er det imidlertid klart for anleggsstart for en større del av anlegget, forteller prosjektleder Bård Sand i Trondheim kommune.

Utfordrende grunnforhold på stedet gjør at det er behov for en permanent motfylling lokalt under den nye brua i dalbunnen. Veibanen vil heves 2,5 meter på det meste.

Første etappe av dette arbeidet starter nå i november.

Strekningen som stenges kan sees på kartet under. Den strekker seg fra krysset der fylkesvei 6682 møter John Aaes veg og ca 3 km nedover Bjørndalen.

Den røde streken viser hvilken del av fylkesveien som vil holde stengt. (Illustrasjon: Trondheim kommune)

-Gang- og sykkelvegen vil være åpen gjennom hele perioden. I tillegg vil Bjørndalen også være åpen og tilrettelagt for utrykningskjøretøyer, opplyser Sand.

Arbeidet med skilting og stenging starter 14. november kl. 21.00. Veistrekningen vil holdes stengt for ordinær biltrafikk frem til 29. april 2022.

Omkjøring vil bli skiltet.

LES OGSÅ:

Ny fremdriftsplan for Saupstadbrua

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ