17.5 C
Trondheim
mandag, mai 23, 2022

51.551 personer reiste med Flyr i desember

Økt smitte og nye smitteverntiltak påvirket også trafikken hos nykommeren Flyr.

- Annonse -

Flyr hadde totalt 51.551 reisende fordelt på 13 reisemål i desember. Juletrafikken sørget for en del reisende, men etterspørselen i markedet ble påvirket av økt smitte og strengere smitteverntiltak.

Flyrs totale kapasitet i desember, med fem operative fly, utgjorde 99,4 millioner setekilometer (ASK), med en fyllingsgrad på 47,1 prosent. Gjennomsnittlig fyllingsgrad siden oppstart er på 46,8 prosent.

-Anbefalingen om hjemmekontor og de nye tiltakene som kom i desember påvirket luftfarten umiddelbart. Selv i en måned som vanligvis preges av mye juletrafikk, ser vi tydelig at folk reiser mindre enn vanlig, som følge av de nye tiltakene, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Flyr hadde første flygning den 30. juni 2021 og har siden da totalt hatt 275.882 passasjerer om bord. Flyselskapet ble etablert under Covid-19-pandemien med mål om å bygge en bærekraftig og lønnsom forretningsmodell, tilpasset etterspørselen i markedet.

Flyr har i dag fem fly på innenlandsruter i Norge og til europeiske destinasjoner. Selskapet har jevnlige avganger fra Værnes.

Ambisjonen er å øke produksjonskapasiteten til 12 – 18 fly ved utgangen av 2022.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: