- Annonse -

Vellykket sjømatfest på Geitmyra Credo

Mellom 2500 og 3000 mennesker hadde søndag tatt turen til Geitmyra Credo matkultursenter på Lilleby.

- Annonse -

Søndag gikk «Barnas aller beste sjømatfest» av stabelen ved Geitmyra Credo matkultursenter, hvor det ble dekket til fest både inne og ute.

På menyen stod delikatesser som kaviar, krabbepizza, blåskjellgrilling, snegler, knivskjell, tangchips og mye annet spennende.

–Det ble en festdag i sjømatens navn på alle mulige måter – med barn, matglede, nysgjerrighet, kunnskap og bærekraft i sentrum. Vi gleder oss allerede til neste gang, forteller daglig leder for Geirmyra Credo, Trond Åm.

Det var første gang det ble arrangert åpen dag ved Geirmyra Credo. I løpet av noen hektiske timer på søndagen anslår Åm at det var rundt 2500 til 3000 mennesker innom.

–Vi håpet at det skulle komme mange, men hadde ikke i vår villeste fantasi drømt om at det skulle komme så mange! Det var rene 17. mai-stemning her, smiler Åm.

«Geitmyra matkultursenter for barn» ble startet i 2011 og er en ikke-kommersiell stiftelse som driftes med tilskudd fra private og offentlige. Stiftelsen har i dag avdelinger i Oslo, Ringsaker, Kristiansand og Trondheim.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: