-Vi gleder oss til å kunne synge i Nidarosdomen!

Hele 1700 sangere vil delta når "Landsfestival for kor 2022" går av stabelen i Trondheim den 26. - 28. mai. Ett av korene som skal delta er Songlaget Våren fra Byneset.

- Annonse -

-Vi er 34 stykker som reiser inn til byen hvor vi gleder oss stort til å kunne få synge i Nidarosdomen. Å få møte andre kor og oppleve kor-fellesskapet på landsfestivalen er noe vi virkelig ser frem til, forteller nestleder Per Ståle Husby i Songlaget Våren.

Hele 1700 sangere fra i alt 60 kor vil sette sitt preg på bybildet i Trondheim når landsfestivalen for kor blir arrangert torsdag 26. mai – lørdag 28. mai.

-Det blir et yrende liv i byen og sang på gater og torg. Mange kor har ikke fått øvd så
mye under koronaen, men under landsfestivalen får alle mulighet til å synge i felleskor, sier
Tove Ramlo-Ystad som er kunstnerisk leder for Landsfestivalen.

Songlaget Våren er ett av i alt 18 kor fra Trondheim som er påmeldt. Koret ble stiftet 27. april 1944 og er et blandakor fra Byneset. Koret har medlemmer med et aldersspenn fra tenåringer til pensjonister, og en god miks mellom menn og kvinner

-Korøvelsene gir oss energi og påfyll i hverdagen, og med konsertene får vi spredt denne
gleden til andre. Vi er veldig glad i å dra på korturer, både korte og lange. Da blir vi godt kjent med hverandre og får mange gode felles opplevelser som vi lever lenge på,  forteller Husby.

HER finner du mer info om Landsfestivalen for kor 2022

LES OGSÅ:

Overrasket med juleribbe på “drive-trough”

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: