Nå kan det bli McDonalds ved Klettkrysset

Har skrevet kontrakt og tar sikte på å åpne den nye restauranten i 2023.

- Annonse -

Trondheim kan neste år få sin fjerde McDonalds restaurant – like ved Klettkrysset.

Selv om noen søknad ennå ikke er sendt til kommunen, så bekrefter kommunikasjonssjef Kristina Johansen at det nå jobbes med planene.

-Vi har signert avtale. Det gjenstår en god del arbeid, men vi håper å kunne åpne ny McDonalds på Klett i løpet av 2023, forteller Johansen til Bydelsnytt.no

Slik kan den planlagte McDonalds restauranten på Klett bli seende ut. (Tegning: Linje Arkitektur)

Food Folk Norge AS, som forvalter merkevaren McDonalds i Norge, sendte i juni inn en søknad til Arbeidstilsynet i forbindelse med den nye restauranten.

I følge arbeidsmiljøloven er man i byggesaker avhengig av samtykke fra Arbeidstilsynet om den aktuelle bygningen skal brukes som arbeidsplass.

I følge søknaden til Arbeidstilsynet vil restauranten være på én etasje og ha et bruttoareal på 574 m2. Antall ansatte vil være 45.

Den nye restauranten vil komme til høyre i bildet – midt mellom avkjøringsrampa fra E6 og Shell-stasjonen.

Food Folk Norge AS har fått frist til den 20. oktober med å sende inn supplerende opplysninger til Arbeidstilsynet da den første søknaden var mangelfull.

Med en ny McDonalds-restaurant vil området ved Klettkrysset få nok et mattilbud for reisende. I 2020 åpnet Cirkle K Klett sitt nye butikk- og kafekonsept, og i fjor åpnet Shell ny energistasjon med utvidet mattilbud på Klett.

1 kommentar

  1. Trenger ikke fkere som selger hamburgere på Klett har 2 bensinstasjoner som har fantastiske burgere ogv så har vi Klæt Cafe siom er helt super på god mat, synes at ny burgershappe må stoppes slik at det er liv laga for dem som er derSynes også at dem som solgte tomta til Mc D kunne tengt seg om og heller tilby tomta til en super kolonialbutikk , dette savner vi

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ