-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Lover tradisjonsrik julelunsj for næringslivet også i år

-Man avlyser ikke juletradisjoner bare fordi man tilfeldigvis skal bygge nytt hotell, smiler hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen ved Quality Panorama på Tiller.

- Annonse -

Et nytt hotelltårn på 20 etasjer er under oppføring ved Quality Hotel Panorama på Tiller. Når det nye hotellet står klart i 2024 vil det være med en splitter ny konferansesal, en ny flerbrukssal og et helt nytt restaurantkonsept.

Under anleggsperioden vil det hverken være konferanser, konserter eller julebord. Men ett arrangement går som planlagt – julelunsjen for lokalt næringsliv.

-Julelunsj på Quality Panorama har blitt en fast tradisjon for mange bedrifter som ønsker å samle ansatte eller forretningsforbindelser til en hyggelig avslutning på året. Da både kjøkkenet og frokostsalen er «intakt» så kjører vi på som vanlig, forteller hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen.

Julelunsjen serveres fra den 12.desember og frem til lille julaften. På menyen står tradisjonell norsk julemat.

Kjøkkensjef Øyvind Krane ved Quality Hotel Panorama lover tradisjonell norsk julemat under julelunsjen.

-Det blir både ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og rakfisk. I år frister vi også med sild. I tillegg blir det selvfølgelig tradisjonsrike deserter som riskrem og karamellpudding. Sistnevnte har en høy stjerne hos mange, forteller kjøkkensjef Øyvind Krane som har jobbet som kokk i 32 år.

Når det gjelder byggingen av det nye hotelltårnet så ligger alt i rute forteller Kristiansen.

-Vi er nå i gang med første støp av fundamentet. På nyåret starter arbeidet med selve bygningskroppen og det er da folk for alvor vil se at det skjer noe.

I følge hotelldirektøren så er det knyttet stor interesse rundt det nye hotellet.

Det nye hotelltårnet vil rage godt over «Melkekartongen».

-Når vi er rundt og treffer kunder på messer og workshops så er det alltid stor pågang. Det lover bra når vi etter jul skal «speede opp» salgsarbeidet. Nylig ansatte vi en person som skal jobbe med å kvalitetssikre dette arbeidet. Vedkommende skal også bygge opp et eget salgsteam frem mot åpningen den 1. juni 2024.

Kristiansen forteller at selv om kapasiteten og konferansebiten vil øke drastisk med det nye hotelltårnet, så vil man fortsatt være et hotell for nærmiljøet.

-Vi vil fortsette med både quiz, konserter, dans og julebord. Vi har store planer for høsten 2024 når det gjelder artister så her er det bare å følge med, avslutter hotelldirektøren.

PS! 25. november 2022 er Quality Hotel Panorama 40 år. Jubileet vil markeres sammen med de ansatte, mens det blir storstilt feiring når det nye hotellet åpner.

LES OGSÅ:

-Vil kunne arrangere konserter med plass til 2000 mennesker

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: