Redusert hastighet og innsnevring på Kroppanbrua

Omfattende asfalteringsarbeid på Kroppanbrua på nattestid.

- Annonse -

Prosjektet med nødvendig vedlikeholdsarbeid av E6-brua Kroppan Østre i Trondheim, nordgående kjøreretning, har pågått siden 2021.

Nå blir det siste finish med å renske vekk all asfalt ned til betongen, legging av ny membran og til slutt asfaltering.

Arbeidene starter mandag 19. juni klokken 22.00. Fra og med denne dato vil arbeidene pågå natt til tirsdag, onsdag, torsdag og fredag mellom klokken 22.00 og 06.00.

Det kan bli aktuelt å arbeide natt til mandag 26. juni om det er behov for det. Arbeidet er anslått til å ta cirka to og en halv uke.

Statens vegvesen skriver i en pressemelding at tidsestimatet gis med forbehold om at det ikke dukker opp noe uforutsett i forbindelse med arbeidene eller at værforholdene blir ugunstige.

Nedsatt hastighet

Mens arbeidene pågår blir det innsnevring til ett kjørefelt, sjikane med skifte av kjørefelt og nedsatt hastighet til 50 km/t. Dette for å sikre arbeiderne som jobber på brua og trafikksikkerheten til trafikantene.

På dagtid blir det kjøring i alle felt som ordinært, men med nedsatt hastighet til 70 km/t på grunn av skarpe brufuger (høye kanter) og ujevnheter i veien.

Det kan bli redusert fremkommelighet og kø mens arbeidene pågår kveld/natt/tidlig morgen. Statens vegvesen presiserer at brua er åpen for ordinær trafikk, i tre kjørefelt i nordgående retning, utenom arbeidstiden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ