Stenger Sandgata for trafikk frem til slutten av september

Bilister og myke trafikanter må velge nye ruter når Sandgata stenges fra og med onsdag 16. august kl 1800 til onsdag 27. september.

- Annonse -

Det er i forbindelse med kommende utbedring av Kongens gate at Sandgata nå stenges for trafikk i en periode fremover, skriver Trøndelag fylkeskommune i en pressemelding.

Miljøpakken har i forbindelse med utbedringen av Kongens gate et forberedende prosjekt i Batterigata på Skansen i Trondheim, og nå skal vann- og avløpsnettet i denne gata renoveres.

I den forbindelse stenges altså Sandgata fra og med onsdag 16. august kl 1800 til onsdag 27. september.

I denne perioden kan kjørende benytte Kongens gate, mens syklende og gående ledes opp til Hospitalløkkan.

3 KOMMENTARER

  1. Må være noe uforståelig med skilting for
    Kl 1822 har ca 50 biler kjørt Hospitalsløkkan vestover i de myke trafikantenes nye rute og de fortsetter å komme ? De er som erter på en snor:)

  2. Ja her virker skiltingen å være utilstrekkelig/manglende. Unormalt mye biltrafikk i Hospitalsløkkan i 20.00-tiden. Lange kolonner med 10-15 biler i slengen.

  3. Har Hospitalsløkkan blitt en utfartsvei fra sentrum? Det kjører biler her hele tiden nå. Noe må være feil med skiltingen. Dette er en fare for de eldre som bor på Hospitalet og andre myke trafikanter.. Det bør ordnes opp i snarest.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ