- Annonse -

Mistenkelig dødsfall i Trondheim – datter siktet

Kvinne i 80 årene funnet død.

Det ble funnet en død kvinne i 80-årene i en leilighet i Trondheim lørdag ettermiddag. På bakgrunn av funn på stedet ble dødsfallet ansett som mistenkelig.

En kvinne i 50-årene, som er datter til avdøde, ble lørdag kveld pågrepet og siktet for å ha hensatt avdøde i hjelpeløs tilstand.

Politiet har innhentet ytterligere informasjon lørdag kveld og søndag og politiet har et klarere bilde av hendelsesforløpet.

-Den siktede er nå løslatt fra varetekt. Bakgrunnen for dette er at politiet vurderer at det ikke er bevisforspillelsesfare i saken, og at det dermed ikke er grunnlag for videre fengsling. Siktelsen opprettholdes, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret i Trøndelag politidistrikt.

Det vil bli foretatt obduksjon av avdøde mandag for å bringe dødsårsaken på det rene. Før obduksjonen er foretatt er det ikke grunnlag for å si noe om dødsfallet skyldes en straffbar handling eller ikke.

-Det presiseres at den siktede ikke er mistenkt for å ha forårsaket dødsfallet, og at siktelsen dreier seg om å ha unnlatt å yte nødvendig hjelp for en nærstående som var i en hjelpeløs tilstand. Det vil foretas en vurdering av om dødsfallet kan skyldes en straffbar handling etter at obduksjonen er foretatt, sier Aftret.

Politiet ønsker ikke å gi ytterligere informasjon i saken søndag. Politiet etterforsker bredt og jobber med flere etterforskningsskritt for å klarlegge omstendighetene rundt dødsfallet.

Forsvarer til den siktede er Kolbjørn Lium.

Mistenkelig

Politiet mottok en melding i 13-tiden lørdag hvor det ble uttrykt bekymring om en person bosatt i Trondheim. Ved politiets ankomst ble det konstatert at vedkommende var død.

-På bakgrunn av funn på stedet ble dødsfallet ansett som mistenkelig, og det ble iverksatt etterforsking for å bringe omstendighetene rundt dødsfallet på det rene. Det er besluttet obduksjon av avdøde, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret i Trøndelag politidistrikt.

Politiet har gjort kriminaltekniske undersøkelser på stedet og gjennomført flere avhør.

Politiet understreker at saken etterforskes ut fra flere teorier, herunder også at det ikke er noe kriminelt som ligger bak dødsfallet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ