- Annonse -

Nå er bysyklene på plass igjen i Trondheim

Fredag går startskuddet for den første hele sykkelsesongen med fri bruk av bysykler for alle med periodebillett i AtB-appen.

Ordningen bygger videre på et vellykket samarbeid mellom Trondheim Bysykkel og AtB.

–Vi er utrolig glade og stolte av å ha AtB som samarbeidspartner! Dette blir spennende, og vi håper å se mange nye brukere i 2024, forteller Håvard Herjuan, teamleder i Trondheim Bysykkel.

Samarbeidet gir alle med periodebillett i AtB-appen mulighet til å benytte bysyklene uten ekstra kostnad.

Bysyklene kan brukes gratis i opptil 60 minutter per tur, så lenge man har en 7-, 30-, 60-, 90- eller 180-dagersbillett.

Bysyklene vil nå ha AtBs logo og farger. (Foto: (Foto: Terje Trobe / Trondheim Bysykkel)

Målet er at tilgangen til bysyklene skal forbedre mobiliteten i bykjernen, samt tilby et sunt og miljøvennlig transportalternativ.

Nytt av året er at AtBs logo og farger nå vil pryde bysyklene.

–Vi vil være framtidsrettet og tilby folk flere mobilitetstjenester. Det er ikke lengre slik at valget bare står mellom bil og buss. Vi ønsker å gjøre det enklere for folk gjennom å vise frem alternativene i én og samme app, sier Tom Nørbech, leder seksjon Teknologi og forretningsutvikling i AtB.

Det er i dag over 60 bysykkelstasjoner i Trondheim. I AtB-appen finner man oversikt over antall sykler og låser tilgjengelig på hver av stasjonene.

Finn mer  informasjon på AtBs nettsider eller Trondheim Bysykkels nettsider

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ