Populært med «Fotball etter skoletid» på Ranheim

Når «Fotball etter skoletid» starter opp igjen på Ranheim denne uken, er det med RBK-profil Gjermund Åsen og tidligere Haugesund spiller Ole Kristian Kråkmo som instruktører.

- Annonse -

Det var i fjor at Ranheim spillerne Ivar A. Sandvik, Vegard Voll og Robert Stene startet opp «Fotball etter skoletid» for gutter og jenter fra 2. til 7. trinn.

Fotballskolen har vært et populært tilbud blant skoleelevene på Ranheim. 80 gutter og jenter har flere dager i uken trent sammen med kjente Ranheim-spillere.

-Jeg tror det har vært ekstra spennende for ungene at det har vært fotballspillere de kjenner igjen fra media, forteller Stene.

Stene forteller at selv om hovedfokuset i «Fotball etter skoletid» er å utvikle barna til å bli bedre fotballspillere, vektlegges også ting som fotballglede, fair-play og kosthold.

-Å spise sunt er viktig. Når ungene møter opp hos oss etter skoletid serverer vi frukt slik at de har noe å gå på før selve treningen.

-«Fotball etter skoletid» er et alternativ til vanlig SFO, ikke et tillegg. Det er derfor ikke lagt opp til leksehjelp og andre skolerelaterte gjøremål, forteller Stene.

Alle barn får tilbud om trening opptil 3 dager i uken. Ungene møter opp på miljøhuset på Ranheim stadion og blir tatt vare på helt frem til de blir hentet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ