0.4 C
Trondheim
fredag, november 27, 2020

SISTE SAKER

BRATSBERG - UTLEIRA

Massive protester mot planlagt deponi

Beboere på Stubban, Risvollan, Leira og Bratsberg har fått nok av støy og støv fra tungtransport. Har samlet inn over tusen underskrifter mot nytt deponi

BYNESET - LEINSTRAND

Kommunen krever at låven sikres – Isak (89) risikerer tvangsmulkt

Nabo mener låvebygningen på gården kjent fra TV-serien "Berlinerpoplene" er så falleferdig at den utgjør en fare for omgivelsene. -Bare tull, sier Isak O. Stene (89) som har bodd på plassen hele livet.

BYÅSEN -ILA

Fyllefest ved Theisendammen

Søppel og ølbokser fløt ved populært turområde. -Jeg føler jeg blir forbannet og lei meg på samme tid, forteller naturfotograf Roald Heirsaunet.

HEIMDAL

Etterforsker voldtekt av 6 år gammel jente på vei hjem fra skolen

Politiet ber alle som var utendørs i området fra Breidablikk skole - Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i tidsrommet mellom kl. 14.00 og kl.15.00 fredag 23. oktober om å melde seg for politiet på tipstelefon 73 48 94 00

KLÆBU

KOLSTAD - FLATÅSEN

LADE - LADEMOEN

MØLLENBERG - ROSENBORG

NARDO - NIDARVOLL

Koser seg i utskjelt bussbrakke

Else Myhre (43) slapper av med en kopp kaffe og dagens aviser. Nå vil naboer av bussbrakka i Blaklivegen at hun og andre sjåfører skal finne seg en annen plass å ta matpausene på.

RANHEIM - CHARLOTTENLUND

Skovgårdkrysset kan forsinke nye boligblokker på Charlottenlund

Kommunedirektøren sier kapasiteten i Skovgårdkrysset er sprengt og vil ha Bundalsforbindelsen på plass før planlagte boligblokker i Jakobslivegen og Tunvegen kan taes i bruk.

Disse p-plassene vil ikke kommunen ha noe av

COOP og Veidekke Eiendom planlegger nytt sentrumsområde på Ranheim. Kommunedirektøren vil ikke sende planene ut på høring før flere parkeringsplasser er fjernet.

SENTRUM

SJETNEMARKA

STRINDA

536 boenheter krever konsekvensutredning av høyhus

Flere sameier og borettslag på Moholt har nå sendt et brev til byplansjefen hvor man krever at kommunen gjør en "fullstendig" konsekvensutredning av planlagte høyhus i Jonsvannsveien 82.

TILLER

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;