- Annonse -

Håndballklubb åpner eget treningssenter

I januar åpner Strindheim Håndball et helt nytt treningssenter på Lade.

- Annonse -

Senteret vil i følge hovedtrener Jan Erik Wiedemann bli et såkalt «nøkkelgym».

-Alle medlemmer vil få en egen nøkkel og kan derfor trene når det passer dem selv. Senteret vil imidlertid være bemannet mellom kl. 16 – 20 på hverdager, så da har man muligheten til å få treningsveiledning.

Strindheim Håndball inngikk tidligere i år et samarbeid med Nidarø Treningssenter om drifting av to nye senter.

-Vi har pusset opp lokalene og fått satt inn utstyret. Det har vært mye arbeid, men vi er stolte over produktet. Vi bruker lite penger på luktelys og gratis frokost. Våre medlemmer er her for å trene, forteller Wiedemann.

-Vi har nok utstyr til at mange kan trene samtidig, noe som vil være ideelt for idrettslag. Dersom 20 personer skulle trene knebøy samtidig på ett av de store treningssentrene ville det vært vanskelig å gjennomføre. En annen fordel er at man fritt kan velge hvor man vil trene. Vi har 3 treningssentre – Nidarø, Selsbakk og Lade.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: