- Annonse -spot_img

Renate (36) starter treningsstudio på nett

Lyst til å komme i form men sliter med å komme deg over dørstokkmila? Renate Bolland (36) har vært i samme situasjon. 

- Annonse -spot_img

Den tidligere bokseren og vektløfteren fra Ranheim åpner denne måneden sitt eget treningsstudio – på nett.

-Idéen fikk jeg da jeg i fjor gikk gravid. Varierende dagsform gjorde at det ofte ble et ork å skulle dra ut for å trene. Dessuten strakk ikke tiden til. Jeg begynte derfor å søke etter treningsvideoer på YouTube.

For Renate var det imidlertid lite å finne.

-Jeg savnet et tilbud der jeg kunne finne ulike treningstimer samlet på ett sted, med kvalifiserte instruktører og god fagkunnskap.

Etter fødselen startet derfor Renate, sammen med sin søster Hege Bolland, planleggingen og utviklingen av firmaet trenpånett.no

Lokale instruktører

I juli startet innspillingen av de mange treningsvideoene som nå blir å finne på nettsiden. Med på laget er flere lokale instruktører og idrettsutøvere, blant annet Lotte Lien, Reidar Walstad og Christian Kvatningen.

 

De første videoene ble spilt inn hjemme i kjelleren hos Renate i Nerviks vei på Ranheim.

-Vi fant etter hvert ut at lokalene ikke var spesielt egnet til dette formålet, derfor flyttet vi innspillingen over til Helmet studio i Ila.

I følge Renate er det ingen «minstekrav» verken til kondisjon, styrke eller ferdigheter.

-På nettsiden har vi treningsvideoer for de som knapt har vært ute av sofaen på noen år til de som har trent regelmessig. Når du registrerer deg på nettsiden oppretter du en profil som hele tiden oppdaterer seg. På den måten vil det bli lettere å finne videoene som passer for deg.

Gikk ned 7 kilo

For Hege Bolland var tanken først at hun skulle hjelpe søsteren med det rent administrative rundt firmaet. Etter hvert ble hun imidlertid selv bitt av treningsbasillen.

-Jeg er et typisk eksempel på en av de som på grunn av tidsklemma aldri har kommet meg av gårde på noe treningsstudio. Mest for moro skyld bestemte jeg meg for å teste ut noen av treningsvideoene. Når vekta etter kort tid viste – 7 kilo fikk jeg blod på tann, forteller Hege.

Ifølge Hege er det beste med opplegget at man ikke trenger noe spesielt treningsutstyr for å følge øvelsene.

-Dette er øvelser du kan gjøre hvor som helst, når som helst. Har du et lite hoppetau liggende holder det lenge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ