Tiller Futsal vil reise kjerringa

Med 8 seiere, 2 uavgjort og 8 tap endte Tiller forrige sesong til slutt opp på en 6. plass på tabellen. En solid nedtur sammenlignet med året før da de blå/hvite sikret sølvplassen med hele 15 poengs ledelse ned til bronsevinner KFUM.

-Til tross for mye bra spill var vi sesongen sett under ett alt for ustabile. Spillere med lite til ingen erfaring i futsal ble også «kastet ut i det», forteller spillende trener Frode Bergmann.

-Til tross for mye bra spill var vi sesongen sett under ett alt for ustabile.

Nye signeringer

Nå håper Bergmann at sesongens nye signeringer skal gi resultat.

-Absolutt. Med Kent Johansen fra Freidig har vi nå fått på plass et solid keeper-team vi tror vil ha mye å si for laget.

Johansen slår for øvrig følge med en annen klubbkamerat fra Freidig, nemlig Magnus Aasarød. Fra en annen Trondheims klubb, Pumas Futsal, har man hentet inn Mikal Bjørnstad. Fra Sandefjord er tidligere Tiller-spiller Jannik Weum nå tilbake i gamleklubben.

Christopher Moen er hentet inn fra serieleder Vegakameratene, noe som vakte en del oppsikt på sosiale medier. Vegakameratene har de fire siste sesongene vunnet NFFs Eliteserie i Futsal.

Vokser raskt

Futsal, eller innendørs fotball, er i dag en av verdens raskest voksende innendørsidretter. I Norge ligaene delt mellom to organisasjoner – Norges Fotballforbund (hvor Tiller Futsal er med) og Indoor Football Scandinavia.

I ligaen til NFF er Eliteserien definert som toppfotball. Tiller Futsal rykket opp til den øverste divisjonen i 2010-11.


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.