Tonstad skole topper hærverk statistikk

Tonstad og Hårstad skoler står for hver femte anmeldelse i kommunen.

Tall fra Trondheim Eiendom viser at det så langt i år er anmeldt 134 tilfeller av hærverk ved de kommunale skolene i byen. Ruteknusing og tagging alene er i 2014 beregnet til å koste et sted mellom 750.000 og 1 000 000 kroner. Annet skadeverk kommer i tillegg.

Tiller på toppen

Tonstad skole på Tiller skiller seg klart ut på oversikten med hele 19 anmeldelser. 9 av tilfellene gjelder ruteknusing. Bare siden skolestart i august er det knust hele 8 ruter ved skolen.

Hårstad skole, også den på Tiller, har så langt i år anmeldt 8 tilfeller av hærverk. Her har imidlertid ikke ruteknusing vært noe problem.

De to Tiller-skolene står dermed for hver femte anmeldelse blant de kommunale skolene.

LES OGSÅ: Kolstad bedre enn sitt rykte

LES OGSÅ: Ruteknusing ved Ranheim skole

Tagging på Byåsen

Dalgård skole og ressurssenter på Byåsen har pr. den 25.11.anmeldt 12 tilfeller av hærverk. Her er tagging et tilbakevendende problem.

Det samme gjelder Ugla skole hvor 3 av 8 anmeldelser går på tagging. Ved Stavset skole går 4 av 5 anmeldelser på tagging.

kolstadskole

Kolstad og Flatåsen

Mens Huseby Skole og Kolstad skole kun har anmeldt to forhold hver, er tallet noe høyere hos Flatåsen skole og Saupstad skole.

Ved Flatåsen skole går 5 av 6 anmeldelser på knusing av ruter. Saupstad skole har anmeldt fem forhold. Også her har det vært flere tilfeller av ruteknusing.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: