19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Nystartet fotballklubb for Brundalen og Jakobsli

Fotballglad kameratgjeng vil slå et slag for den gode gamle «løkkefotballen»

–Et stadig større forventningspress, både fra trenere og lagkamerater, gjør at mange ungdommer i dag velger å kutte ut fotballen. Det blir rett og slett blitt for mye alvor og for lite glede i den aldersbestemte fotballen, forteller Magnus K. Berg.

Sammen med Henrik M. Wold og Henrik C. Moe stiftet han i sommer fotballklubben Classic Brundalen FK. Ønsket var å lage en fotballklubb tuftet på den gode gamle «løkkefotballen».

–Vi hadde mye moro på fotballøkka når vi var guttunger. Etter hvert som vi vokste til begynte imidlertid fotballgleden å bli borte. Til slutt ble det til at vi meldte oss helt ut av idrettslaget.

Classic Brundalen FK

Classic Brundalen FK sikter seg inn mot ungdom fra 15 år og oppover, bosatt i Brundalen og på Jakobsli. Klubben trener tre ganger i uken og har fått låne hall og bane gratis. Nå på vinterstid fokuserer klubben mest på futsal.

–Vi har meldt oss på en futsalcup nå i januar som blir årets første store utfordring. Når våren kommer tar vi igjen steget ut på kunstgresset hvor vi skal trene hardt til sesongstart i april, forteller Berg.

Fotballklubben har meldt seg på i laveste divisjon i Bedriftsidretten.

–Vi ønsker å se hva laget kan prestere mot antatt svakeste motstand og har som mål å rykke opp etter første sesong, forteller Berg.

Klubben har også satt seg som mål å gjennomføre en utenlandsreise hvor det hele skal finansieres ved hjelp av dugnader. I fjor samlet klubben inn 25.000 på kun fire måneder.

- Annonse -

LES OGSÅ