-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Familie stiller med 10 deltakere under jentebølgen

Stiller med 10 jenter i alderen 7 til 72 år

- Annonse -

Tirsdag 2. juni er det igjen klart for DNB Jentebølgen i Trondheim. For mange er det populære mosjonsløpet som i år arrangeres for 23. gang, blitt årets sosiale «happening».

-Jentebølgen er uten tvil blitt familiens store jentedag, forteller 72 år gamle Anne Aune som har deltatt hvert eneste år siden 1997.

De siste årene har den spreke pensjonisten imidlertid hatt følge av sine to døtre, svigerdatteren og en rekke barnebarn.

-Vi har alltid vært flink til å finne på ting sammen, men at vi stiller opp på Jentebølgen i samlet flokk er helt og holdent mors fortjeneste, forteller Mona Aune Svenes (48)

Aunes andre datter Jorunn Aune Tyssekvam (43) forteller at Jentebølgen er noe de alle ser frem til.

-Helt klart! At vi kan gjøre noe sammen som både gammel og ung har like stor glede av er utrolig flott. Denne dagen blir prioritert foran alle andre gjøremål.

jente003

Også den yngste generasjonen i familien gleder seg. Johanne Tyssekvam (10) som satt i barnevogn første gang hun var med i Jentebølgen, synes det er spennende med alle som kler seg ut.

Og i likhet med mormor synes også Johanne det er flott med alle som står på sidelinjen og vinker og heier.

For det er det sosiale rundt arrangementet jentene setter størst pris på.

-Stemningen både før, under og etter løpet er helt fantastisk, forteller Aune.

Hvem som blir årets hare under årets DNB Jentebølgen er i skrivende stund ennå ikke offentliggjort. Men jentene har allikevel sine klare favoritter.

-«Mini» Jakobsen holder seg godt. Han ville blitt en god hare, mener Anne Aune.

De yngste deler ikke helt mormors begeistring for den tidligere RBK-spilleren og holder heller en knapp på Petter Northug.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: