-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Åpner byens første helautomatiske minilager

Alt gjøres via mobilen – også når du skal åpne dørene.

- Annonse -

-Står du på utsiden og skal inn sender du bare en SMS med din personlige kode slik og så åpner dørene seg på denne måten.

Ingvar Borten Moe viser oss rundt i det som vil bli Trondheims aller første helautomatiske minilager og demonstrer hvordan man med bare noen få tastetrykk på mobilen kommer seg inn og ut av lagerbygningen.

For når «Moe Minilager» åpner fredag 1. mai vil man som kunde kunne gjøre absolutt alt via mobilen.

-Via hjemmesiden vår kan man til enhver tid finne ledige minilager. Man legger inn en bestilling på ønsket lager og periode, betaler og så er lageret tilgjengelig umiddelbart. Kontrakt og leievilkår signerer man med bank ID ved betaling, forklarer daglig leder Per Magnus Borten Moe.

STYRES MED MOBILEN: Ingvar Borten Moe viser her hvordan man ved å sende en SMS åpner dørene til det nye minilageret på Leinstrand.

Det nye minilageret som ligger i Skjefstadbakken 40 på Leinstrand vil inneholde 75 minilager fordelt på to etasjer. Størrelsen på de forskjellige minilagrene vil være fra 9 m3 til 35,5 m3. Leieprisen vil ligge fra 499,- i måneden og oppover.

-Om man på forhånd vet at man trenger lageret i lengre tid vil det lønne seg å betale for en lengre periode av gangen, opplyser Ingvar Borten Moe som til daglig driver eget tømrerfirma på Leinstrand.

Mellom de to etasjene vil det installeres en egen vareheis slik at man skal slippe å bære tungt opp og ned trapper.

Sikkerhet

Per Magnus Borten Moe forteller at man har lagt stor vekt på sikkerhet.

-Rundt og inne i selve bygningen har vi flere kameraer som døgnet rundt overvåker all bevegelse. Dessuten har vi gjort avtale med et eget skadedyrfirma som skal sørge for at det ikke er uvedkommende gjester inne i lageret.

Alle minilagrene vil ligge inne i et bygg hvor det er tørr og god ventilasjon og som derfor vil egne seg godt til lagring av innbo og løsøre.

Ingvar Borten Moe forteller at et stadig økende behov for minilager er bakgrunnen for satsingen som nå gjøres på Leinstrand.

-Stadig flere flytter inn i leiligheter med minimal lagringskapasitet. Mange har derfor problemer med å kunne lagre eiendeler og løsøre på en forsvarlig måte. Vi ser derfor et stadig større behov for sikker lagring.

Borten Moen forteller at man med det nye minilageret på Leinstrand også satser på næringslivet.

-Helt klart. Også her er det et økende behov for å kunne lagre sikkert. Vi tilbyr derfor faste lave priser både for private og bedrifter.

Egen teknologi

Når det gjelder det rent tekniske har Moe Minilager samarbeidet med det Trondheimsbaserte IT-selskapet Multisoft AS på Flatåsen.

-Multisoft har utviklet både betalingsløsninger og adgangskontroll. For oss har det vært naturlig å benytte oss av lokal kompetanse i denne sammenheng, forteller Per Magnus Borten Moe.

Borten Moe forteller at Multisofts løsninger har gjort minilageret på Leinstrand ligger helt i forkant av utviklingen.

-I dag vil folk ha minst mulig styr når det gjelder bestilling og bruk. Med Multisoft kan vi nå tilby det som er byens første helautomatiske minilager.

Bak det nye minilageret på Leinstrand står firmaene Borten Moe Holding AS, Moe AS, Eireca AS og Jarl Holding Frosta AS. Daglig leder er Per Magnus Borten Moe mens styrets leder er Ingvar Borten Moe.

Som styremedlem har selskapet også med seg Ola Borten Moe.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ