-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Stor bursdagsfest på Egon

Betzy M. Skjørberg ved Egon i Tyholttårnet byr på byens største kake.

- Annonse -

22.mai fyller Tyholttårnet 30 år. Tar du turen til toppen av tårnet denne dagen venter det både gratis kake og kaffe.

-Vi har en spesialbestilt kake vi regner med vil holde helt til kvelden så her er det bare å ta turen innom, forteller daglig leder ved Egon Tårnet Betzy M. Skjørberg.

Egon Tårnet er i dag én av 5 Egon restauranter i Trondheim. I Tyholttårnet har restaurantkjeden holdt til sidene 1999 da de overtok etter Restauranthuset Galaxen. Egon Tårnet hadde i fjor en omsetning på nærmere 45 millioner kroner noe som gjør den til restauranten med høyest årsomsetning i Trondheim.

I år har man budsjettert med en omsetning på 48 millioner.

Atmosfære

Restauranten har siden de startet opp forandret seg lite rent interiørmessig.

-Vi følger den velkjente Egon-stilen med låvepanel og forskjellige antikviteter. Det siste året har vi imidlertid bygget om både bar og oppvask for å skape en enda hyggeligere atmosfære for våre gjester, forteller Skjørberg.

Restauranten har i dag over 200 sitteplasser.

Skjørberg kan fortelle om mange hyggelige tilbakemeldinger fra gjestene.

-Tyholttårnet er en restaurant mange Trondhjemmere har gode minner fra. Daglig møter vi gjester som kan fortelle om en barndom med besøk restauranten, noe vi synes er ekstra koselig. Restauranten er også populær blant alle som vil vise frem byen til sine feriegjester og besøkende.

Og neste fredag er det altså klart for «bursdagsfeiring». Kake og kaffe serveres fra kl. 11.00 og utover dagen og kvelden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ