22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

– Hurra for Minibølgen!

Førstkommende lørdag legger byens yngste idrettsutøvere lista for 2500 jenter.

Tirsdag 2. juni er det klart for årets vakreste jenteeventyr i Trondheim. I løpet av noen hektiske ettermiddagstimer vil bortimot 2.500 jenter gå eller løpe den 5 kilometer lange løypa under årets Jentebølgen i Trondheim

Hundrevis av jenter i alle aldre vil i etterkant innta byens mange utesteder for en matbit og noe godt å drikke.

KVT HJELPER TIL: Kristen Videregående Skole Trøndelag (KVT) vil hjelpe til under «Minibølgen». Bakerst sittende på målet f.v: Peder Aalberg og Sunniva Størset Bakerst fra venstre: Ali Fauzi I midten fra venstre: Martine Grønning, Håvard Tørhaug, Veronika Helgemo, Maria Sivertsen, Ida S Bekken, Erlend Godhavn, Ingrid Osen Foran fra venstre: Prince Makita Liggende foran: Sindre B Henden
KVT HJELPER TIL: Kristen Videregående Skole Trøndelag (KVT) vil hjelpe til under «Minibølgen». Bakerst sittende på målet f.v: Peder Aalberg og Sunniva Størset Bakerst fra venstre: Ali Fauzi I midten fra venstre: Martine Grønning, Håvard Tørhaug, Veronika Helgemo, Maria Sivertsen, Ida S Bekken, Erlend Godhavn, Ingrid Osen Foran fra venstre: Prince Makita Liggende foran: Sindre B Henden

Minibølgen

Men årets Jentebølgen tjuvstarter allerede den 30. mai. Da er det imidlertid barn i alderen 8 – 12 år som stiller på startstreken.

-DNB Minibølgen arrangeres i området rundt Solsiden. Startkontingent er på 50,- og går uavkortet til Sykehusklovnene på St Olavs, forteller jentebølgen general Reidar Isachsen.

Under Minibølgen vil det bli tegnekonkurranse og hoppeslott. Strindheim IL Friidrett vil demonstrere en rekke øvelser som barna kan prøve.

Alle som deltar på «Minibølgen» vil få is og medalje

Forrige lørdag var siste frist for ordinær påmelding. Men fortvil ikke – for etternølere vil det være mulig å etteranmelde seg til Jentebølgen fra og med den 30. mai til og med den 02. juni hos DNB på Solsiden.

- Annonse -

LES OGSÅ