Fullt hus hos Norges største bilvarehus

GLIS FRA 70-TALLET: Mange veteranbiler av merket Peugeot og Mercedes Benz var utstilt på Rosten. Her en lekkerbisken fra 1972 – en Mercedes 300 SEL 4,5 fra 1972. Karosseritypen ble bygget i perioden 1965 til 1973 og kom i forksjellige varianter. Den utstilte modelltypen ble kun solgt i USA og er utstyrt med lysarrangement i henhold til datidens nordamerikanske lover og regler.

Når Norges største bilvarehus skal arrangere åpent hus sier det seg selv at man må slå på stortromma.

Med veteranbilutstilling, besøk av brann- og redningstjenesten, prøvesitting av vogntog, cheerleaderklubben «Nixies», grilling, hoppeslott for de minste, popcorn og slush ble det en festdag for alle de som tok turen til Østre Rosten lørdag 30. mai.

Og oppmøtet denne solfylte forsommerdagen var det ingenting å si på. Hele dagen svermet det av bilentusiaster og andre skuelystne både innendørs og utendørs.

Mercedes Benz

En av de som hadde tatt turen var Thomas Wold fra Mercedes Benz klubben i Norge. Han hadde stand og solgte effekter med den velkjente MB logoen på. En rekke nye medlemmer ble også vervet til klubben som i dag teller 3.400 medlemmer på landsbasis.

– For meg og mange medlemmer er Mercedes Benz mer enn bare en interesse for bilmerket. Det er en lidenskap.

Wold forteller at man ikke nødvendigvis behøver å eie en Mercedes for å bli medlem av den raskt voksende klubben.

-Det holder at man har en interesse. Går man inn på www.mercedesklubben.no får man mere informasjon, forteller den ivrige Mercedes-entusiasten som også er æresmedlem i klubben.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.