-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

FK-butikken på Klett har blitt dobbelt så stor

Siden september i fjor har det vært hektisk bygge- og oppussingsaktivitet hos FK Butikken på Klett. Med et helt nytt tilbygg kan butikksjef Heidi Ytrestøyl nå boltre seg på hele 2310 m2 fordelt på butikk, lager og verksted.

- Annonse -

-Vi er kjempefornøyd med resultatet. I tillegg til å ha fått en moderne og romslig butikk hvor vi får eksponert varene på en helt annen måte enn før,vil også verkstedet nå flyttes tilbake fra Heimdal. Det vil øke servicegraden til våre
kunder betraktelig.

Butikken på Klett ble etablert i 1997 og er i dag én av to FKButikker i Trondheim. Selv om varesortimentet de senere år er utvidet med en rekke produkter innen friluftsliv, hage og kjæledyr, skal butikken på Klett fortsatt være det Ytrestøyl kaller
en «landbruksbutikk».

-Vi har det samme basissortimentet du finner hos de fleste FK butikkene,men hos oss er det i første rekke produkter, maskiner og redskap innen landbruk og skog vi satser på.

Selv om byggeaktiviteten har pågått i nesten et år, har FK Butikken hele tiden holdt åpent som vanlig.

-Det har nok til tider vært litt kronglete og uoversiktlig, men det har kundene tatt med et smil, forteller Ytrestøyl.

NYÅPNING PÅ KLETT Selve butikkdelen vil bli på hele 848 m2. –Vi får nå eksponert hele vårt varesortiment på en helt annen måte enn før, forteller butikksjef ved FK Butikken på Klett, Heidi Ytrestøyl.

Fornøyd er også butikksjefen med omsetningen under byggeperioden.

-Så langt følger vi tallene fra 2013 og det er bedre enn forventet.

Denne uken blir det stor nyåpning av FK Butikken på Klett. Ytrestøyl lover et spennende program.

-Vi starter førstkommende torsdag med kakeservering, utlodning og timetilbud. Fredag blir det stor traktorutstilling og lørdag blir det familiedag med grilling, traktorbane for de minste og motorsagoppvisning med Oliver Vogt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ