-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022

– En megler for folk flest

Da de rutinerte eiendomsmeglerne Bjørn Tore Strømmen og Frank Hallberg i fjor så seg om etter nye utfordringer falt valget på landets største uavhengige meglerkjede.

- Annonse -

-For oss var valget enkelt. Eie Eiendomsmeglings filosofi og prestasjonskultur passet vår måte å jobbe og tenke på, forteller meglerduoen som tilsammen har 34 års erfaring i bransjen.

Ikke bankeid

At Eie også er en av få større meglerkjeder her til lands som ikke er bankeid var også en viktig faktor, forklarer Hallberg.

– Dessverre er det blitt slik at mange meglere i dag jobber like mye med å fore bankene med lånekunder som de jobber med salg av boliger. Vårt fokus er hele tiden på kunden. Vi setter kvalitet fremfor kvantitet.


eie002Kvalitet

Strømmen forteller at man i Eie Eiendomsmegling derfor er med takstmann ut når verdivurderingen skal gjøres.

– En takstmann fyller ut et standarisert skjema med måleverdier og påpeker eventuelle feil eller mangler. Det som imidlertid sjelden kommer frem i slike skjema er graden av de aktuelle feilene. Står det for eksempel at det er for mye fukt på vaskerommet trenger ikke det bety at kjøper må påregne seg store oppussingsbeløp.

Lokalkontor

Eie Eiendomsmegling ligger i Nardobakken 2 rett over KIWI og ble etablert i fjor høst. Kontoret har i dag 9 ansatte og 2 trainees.

– I staben har vi en egen interiørdesigner og en egen interiørstylist, forteller Hallberg som sammen med Bjørn Tore Strømmen og Leo Olufsen er én av tre partnere av lokalkontoret

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -
4,110FølgereLik
- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: