Mesteparten av Saupstad senteret tomt

Etter at KIWI og blomsterbutikken flyttet ut står nå mesteparten av Saupstadsenteret tomt.

- Annonse -

I dag består butikkdelen av senteret kun av noen få leietagere – Boots apotek, Nille, en asiatisk dagligvarebutikk og frisør.

Det er en utvikling eierne av senteret ikke er spesielt fornøyd med.

-Nei så absolutt ikke. Når en stor leietager som KIWI flytter ut merkes det selvfølgelig, forteller administrerende direktør Halvor Alexander Krafft i Nærsenter Utvikling AS.

Krafft ønsker imidlertid ikke å si noe om hvilke leietagere det for tiden jobbes med å få inn og om en av disse er en ny dagligvarekjede. Han er imidlertid klar på at Saupstadsenteret som nærsenter er liv laga.

GLISSENT PÅ SAUPSTADSENTERET: Mye er gjort for å øke trivselen i og rundt Saupstadsenteret. Men leietagerne takker for seg.

-Tilbakemeldingene fra nærmiljøet har hele tiden vært veldig positive. Folk setter pris på senteret både som møteplass og som handlesenter og våre initiativ har blitt godt mottatt.

Nærsenter

Nærsenter Utvikling AS ble stiftet i 2012 og eier i dag 4 nærsenter Oslo, Trondheim og Bergen. Målet er å utvide porteføljen til 10 nærsenter i løpet av 2016. Selskapets hovedaksjonær er det familieeide og Oslo-baserte eiendomsselskapet Wahl Eiendom AS.

OPTIMISTISK EIER: - Saupstadsenteret er liv laga, mener administrerende direktør i Nærsenter Utvikling AS Halvor Alexander Krafft.
OPTIMISTISK EIER: – Saupstadsenteret er liv laga, mener administrerende direktør i Nærsenter Utvikling AS Halvor Alexander Krafft.

Wahl Eiendom har tidligere vært involvert i en rekke større prosjekt i Trondheim.

I det såkalte områdeløftet for Saupstad-Kolstad et det et uttalt mål at senterområdet skal framstå som en attraktiv møteplass og arena for handel.

I september 2014 ble det gjennomført en del tiltak for å gjøre torgområdet mer attraktivt. Det ble utplassert møbler, blomsterkasser, sykkelstativer og foretatt en generell opprydding. Parkering og bilkjøring inne på torgområdet ble flyttet bort.

Samarbeid

Krafft forteller at Nærsenter Utvikling AS har fremlagt flere planer for videreutvikling av senteret og området rundt. Planer man ikke har fått gehør for i kommunen.

-Vi ønsker at Saupstadsenteret skal befeste sin posisjon som nærsenter og bli et naturlig samlingspunkt for bydelens innbyggere. Krafft er imidlertid tydelig på at skal man lykkes fordrer dette en videreutvikling og satsing på senteret.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ