Black & White-gründer med to nye butikker på Tiller Torget

BUTIKK-GRUNDER : Wenche Johansen (47) eier fra før Black&White-kjeden og Tiller Blomster. Nå har hun åpnet to nye butikker på Tiller Torget.

Så langt i år er det registrert 419 nye aksjeselskap med kontoradresse i Trondheim viser tall fra Brønnøysundregisteret.

Det er en økning på 77 selskaper fra samme periode i fjor. Også antall enkeltmannsforetak har økt, fra 464 i fjor til 564 i år.

Best på fest

Én av de som har startet ny forretningsvirksomhet er gründer Wenche Johansen (47). Johansen som i 2000 startet gave- og interiørkjeden «Black & White», åpnet forrige måned

BÆST PÅ FÆST: i 2. etage på Tiller Torget har Wenche Johansen åpnet butikken "Arti Læll hvor man har spesialisert seg på kostymer, festartikler og leketøy.
BÆST PÅ FÆST: i 2. etage på Tiller Torget har Wenche Johansen åpnet butikken «Arti Læll hvor man har spesialisert seg på kostymer, festartikler og leketøy.

to nye butikker i 2. etasje på Tiller Torget.

Den ene av de to butikkene skiller seg en del fra Johansens øvrige butikk portefølje.

-Her skal vi være «bæst på fæst», smiler Johansen og viser oss rundt i det 150 m2 store butikklokalet til «Arti’ Læll».

Butikken som har spesialisert seg på kostymer, festartikler og leketøy, har ifølge Johansen til enhver tid rundt 2000 forskjellige artikler i hyllene.

-En del av varesortimentet vil være sesongbasert som Halloween, jul og karneval. Noe vi har valgt å satse stort på er produkter tilknyttet såkalte «Baby Shower»-selskaper.

LINEA'S INTERIØRVERDEN: Ingrid Johansen (23) forteller at man i butikken på Tiller Torget finner et stort utvalg av møbler.
LINEA’S INTERIØRVERDEN: Ingrid Johansen (23) forteller at man i butikken på Tiller Torget finner et stort utvalg av møbler.

Ny interiørbutikk

Vegg i vegg med «Arti Læll» har Johansen åpnet «Linea’s Interiørverden». I likhet med «Black &White»-kjeden er også dette en gave- og interiørbutikk

-I «Lineas’s Interiørverden har vi ekstra fokus på møbler, forklarer butikkgrunderen.

I tillegg til «Black&White»-kjeden og de to nyskapningene på Tiller Torget eier Johansen også «Tiller Blomster» på City Syd.


 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her