Black & White-gründer med to nye butikker på Tiller Torget

BUTIKK-GRUNDER : Wenche Johansen (47) eier fra før Black&White-kjeden og Tiller Blomster. Nå har hun åpnet to nye butikker på Tiller Torget.

Så langt i år er det registrert 419 nye aksjeselskap med kontoradresse i Trondheim viser tall fra Brønnøysundregisteret.

Det er en økning på 77 selskaper fra samme periode i fjor. Også antall enkeltmannsforetak har økt, fra 464 i fjor til 564 i år.

Best på fest

Én av de som har startet ny forretningsvirksomhet er gründer Wenche Johansen (47). Johansen som i 2000 startet gave- og interiørkjeden “Black & White”, åpnet forrige måned

BÆST PÅ FÆST: i 2. etage på Tiller Torget har Wenche Johansen åpnet butikken "Arti Læll hvor man har spesialisert seg på kostymer, festartikler og leketøy.
BÆST PÅ FÆST: i 2. etage på Tiller Torget har Wenche Johansen åpnet butikken “Arti Læll hvor man har spesialisert seg på kostymer, festartikler og leketøy.

to nye butikker i 2. etasje på Tiller Torget.

Den ene av de to butikkene skiller seg en del fra Johansens øvrige butikk portefølje.

-Her skal vi være “bæst på fæst”, smiler Johansen og viser oss rundt i det 150 m2 store butikklokalet til “Arti’ Læll”.

Butikken som har spesialisert seg på kostymer, festartikler og leketøy, har ifølge Johansen til enhver tid rundt 2000 forskjellige artikler i hyllene.

-En del av varesortimentet vil være sesongbasert som Halloween, jul og karneval. Noe vi har valgt å satse stort på er produkter tilknyttet såkalte “Baby Shower”-selskaper.

LINEA'S INTERIØRVERDEN: Ingrid Johansen (23) forteller at man i butikken på Tiller Torget finner et stort utvalg av møbler.
LINEA’S INTERIØRVERDEN: Ingrid Johansen (23) forteller at man i butikken på Tiller Torget finner et stort utvalg av møbler.

Ny interiørbutikk

Vegg i vegg med “Arti Læll” har Johansen åpnet “Linea’s Interiørverden”. I likhet med “Black &White”-kjeden er også dette en gave- og interiørbutikk

-I “Lineas’s Interiørverden har vi ekstra fokus på møbler, forklarer butikkgrunderen.

I tillegg til “Black&White”-kjeden og de to nyskapningene på Tiller Torget eier Johansen også “Tiller Blomster” på City Syd.


 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.