15.1 C
Trondheim
tirsdag, mai 24, 2022
- Annonse -

Kine (24) gir tommelen opp for ærlige trondhjemmere

-Helt utrolig. Det er nesten bare på film slikt skjer.

Kine Borkmo (28) sitter ved kjøkkenbordet hjemme i Dyre Halses gate og sjekker Facebook. Mange har de siste timene respondert på meldingen hun la ut fredag ettermiddag. En melding som må sies å være en skikkelig gla’sak.

-Ja, det er nesten så man får ny tro på menneskeheten, ler Borkmo

Historien starter kvelden før da Borkmo var på vei hjem fra en photoshoot ved familiebedriften Nava Sport i Namsos.

-Klokka var rundt halv ett på natta da jeg endelig kunne parkere bilen i garasjekjelleren på Solsiden. Jeg var stuptrøtt og tenkte egentlig mest på å komme meg i seng fortest mulig.

Borkmo hadde en del bagasje med seg og la derfor Mac’en forsiktig opp på biltaket slik at hun kunne rydde ut av bilen. 24-åringen låste bilen og tok heisen opp i leiligheten, men det uten Mac’en hvor bilder fra dagens photoshoot lå lagret.

Tekstmelding

Morgenen etter er Borkmo på vei til Melhus da telefonen plutselig ringer.

-Det var et ukjent nummer så jeg tenkte at det sikkert var en telefonselger eller noe slikt.
Borkmo rakk ikke å svare og reflekterte ikke noe mer på det før en tekstmelding tikket inn noen minutter senere – «Hei Kine. Savner du noe?»

TAKKER ÆRLIG EKTEPAR: Etter å ha kjørt rundt med Mac'en på taket i flere timer datt den av i Nonnegata. Et ektepar fant Mac'en og sporet opp Borkmo.
TAKKER ÆRLIG EKTEPAR: Etter uvitende å ha kjørt rundt med Mac’en på taket datt den av i Nonnegata. Et ektepar fant Mac’en og sporet opp Borkmo.

-Da jeg aldri pleier å glemme ting og da jeg ikke kjente nummeret ble jeg litt satt ut. Jeg hadde jo både telefon og lommeboka liggende ved siden av meg i bilen.

Men plutselig slår det henne – Mac’en!

Ærlig trønder

Borkmo hiver seg på telefonen og ringer tilbake. I andre enden av tråden kan en mannsperson fortelle at han og kona hadde funnet Mac’en hennes liggende nesten midt i Nonnegata på Møllenberg. Laderen hadde de også funnet litt lenger ned i gata.

-Da dekselet til Mac’en har omtrent samme farge som bilen la jeg rett og slett ikke merke til den da jeg kjørte ut på morgenen.

Borkmo kjørte derfor uvitende rundt med Mac’en på biltaket før den skled av i Nonnegata.

-Det kanskje mest utrolige er at Mac’en ikke fikk noe mer enn et par skrammer på siden selv om den var falt ut av dekselet.

Den ærlige trønderen fortalt Borkmo at han og kona så Mac’en ligge å slenge på lang avstand. De stoppet bilen, plukket den og tilbehøret opp, og så etter noe som kunne indikere hvem eieren var.

kine001bDa ekteparet ikke kunne finne noen navnelapp bestemte de seg for å slå på Mac’en. Ved et hell hadde Borkmo valgte å bruke sitt fulle navn i påloggingsskjermen. Dermed slo ekteparet opp navnet på opplysningen og kom på den måte i kontakt med Borkmo.

-Helt utrolig. Både at Mac’en ikke ble ødelagt av fallet, men kanskje mest at folk er så ærlig at de tar seg bryet med å spore opp eieren, forteller en blid Borkmo som gav ekteparet en blomst og en kjempestor takk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ