Byneset deltar med hele 17 skyttere under Landsskytterstevnet

17 skyttere fra Byneset skytterlag i alderen 12 - 75 år er i sving under årets landsskytterstevne i Førde 2017 .

- Annonse -

Av Jo Kristian Bergum

Det årlige landsskytterstevnet som samler nærmere 5000 skyttere er allerede godt igang i Førde, og Byneset sine skyttere har notert seg for flere gode resultater i innledende skyting.

Per Åsheim som skyter i klasse 1 tok en meget flott 3. plass i klasse 1 etter 249 poeng og er den suverent beste enkeltprestasjonen blant Byneset sine skyttere. I klasse 3-5 som det skal kåres skytterkonge og prins torsdag så har Karl-Henrik Brinch gjort det best innledningsvis med 241 poeng, tett fulgt av Håvard Ellefsen med 240 poeng. Knappe 4 poeng unna en kvalifisering til årets kongelag.

I grovfelten er både Thomas Åsheim og Hans-Erling Øyen kvalifisert til feltfinalen hvor Norgesmester i feltskyting skal kåres fredag. Begge gjorde en strålende innsats under vanskelige skyteforhold med mye vind og regn under innledende, det er små marginer i skyttersporten og spesielt i felten hvor det er treff eller ikke treff på totalt 5 forskjellige stasjoner med 6 skudd, totalt 30 skudd innledningsvis

Disse små marginene fikk også vår Selma Johanne Silseth i den yngste rekruttklassen kjenne på under sin feltrunde der hun med minste margin gikk glipp av en finaleplass, men med kaliber .22 i vind var dette en meget sterk prestasjon.

Flotte resultat

GODT KLEDD Bynes-skytter Håkon Rognstad gjør seg klar for styrtregn på grovfelten

Formann Bård Haugros sier i en kommentar at det økte fokuset på feltskyting i Byneset har gitt resultater dette året med mange flotte prestasjoner under årets Landsskytterstevne. Bård Haugros kunne dessuten notere seg for lagets beste felthurtigskyting med knappe 10 sekunder men dessverre like utenfor finalegrensen før fredagens texas show på Landsskytterstevne hvor mester i stang og felthurtig skal kåres.

Landsskytterstevnet er ikke bare skyting men også for mange årets ferie og høydepunkt med mye sosial samvær og god stemning.

Haugros at årets arrangement har gitt ny inspirasjon for videre satsing mot neste års landsskytterstevne som går i Stjørdal. Da håper Haugros at Byneset skal klare å mobilisere minst det dobbelte antall deltagere.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ