- Annonse -

Vellykket sommerstevne av Selsbakk Friidrett

Utøvere fra både Oslo, Oppdal, Larvik. Bergen og Trondheim.

- Annonse -

Utøvere fra både, Oslo, Oppdal, Larvik og Bergen deltok da Selsbakk Friidrett arrangerte et knirkefritt sommerstevne på Øya mandag.

-Stevnet vokste seg mye større enn planlagt noe som selvfølgelig er meget hyggelig. I tillegg til en rekke klubber fra Trondheim hadde vi deltagere fra flere byer i Norge, forteller Martin K. Andersen i Selsbakk Friidrett.

Da de fleste av sprinterne var i Sverige dagen før og leverte gode resultat der var Selsbakk Friidrett denne dagen derfor mest opptatt av selve arrangørjobben.

Selsbakk Friidrett hadde imidlertid med fem deltagere i ungdoms- og senior-klassen. Alle leverte solide resultat og satte personlige rekorder.

VELLYKKET SOMMERSTEVNE: Selsbakk Friidrett arrangerte sommerstevne i friidrett på Øya mandag

Oda Grauff Erntsen (19), Hanna Eid (19) og Vilde Eid (18) på 1500, Jorunn Bjørkli Bakløkk (19) på 100m hekk og Tord Ulset (14) på 600.

-Vi hadde dessuten med seks yngre med barne- og ungdomsløpene på 60 og 600, hvor det var et flott og uvanlig stort felt på sistnevnte distanse, forteller Andersen.

Under stevnet ble det også levert spesielt gode prestasjoner på 5000 menn, 1500 kvinner og høyde kvinner av gjester fra Stadsbygd (Ørjan Kjeldsli), Namdal (Maria Wågan) og Ski (Caroline Fleischer).

Selsbakk Friidrett har de siste årene markert seg stadig sterkere nasjonalt, spesielt på kvinnesiden. Men også på herresiden skjer det ting.

-Vi har en stadig voksende gruppe med gode gutter som bl.a. ble beste sørtrønderske lag i Olavstafetten. Selsbakk satser nå mer på rekruttering i lokalmiljøet enn noen gang og håper å få et enda større antall nå som friidretten er litt i siget, forteller Andersen

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: