22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022

/

Her får Julie (38) «nye» vipper til julebordet

Glem extensions. Nå skal øyenvippene være mest mulig naturlig.

-Trenden nå er at ting skal være mest mulig naturlig. Bryn skal være naturlig kraftig men ryddige og stylet, og vippene skal være lange men ikke med extensions.

Monika Bostad (44) driver Monikas Hudpleie i 2. etasje på Flatåsen Senter. Hun har siden hun ble ferdig utdannet hudterapeut  i 2005 sett trendene skifte flere ganger.

-Det har blitt stor etterspørsel på vippebøy og vippeløft. Det er en behandling som gir vippene et løft og en naturlig bøy samt et mer åpent blikk. Det vi gjør er å feste vippene til en liten rull for deretter å påføre permanentveske. Vi kan også farge vippene for å få lengden mer synlig.

Forrige uke fikk åtte damer fra Flatåsen teste behandlingen.

 

-Vi gikk ut på Facebook-gruppa for Flatåsen og etterlyste modeller til vippebøy. Dealen var at vi skulle spandere behandlingen mot at vi fikk ta bilder og bruke de som meldte seg i markedsføring av salongen.

Og responsen lot ikke vente på seg.

-Selv om vi i etterlysningen kun henvendte oss til damer på Flatåsen var det en utrolig respons på kort tid. De åtte første som meldte seg gjorde vi avtale med. Noen hadde vært innom salongen tidligere mens andre var her for første gang.

STORFORNØYD: Julie Haarberg (t.v.) og Linda Jacobs (t.h.) kommer begge fra Flatåsen. Forrige uke fikk de gratis behandling av Monika Borstad (i midten) ved Moinkas Hudpleie på Flatåsen Senter.

Én av de som fikk «nye» øyenvipper var 4-barns moren Julie Haarberg (38) fra Flatåsen. 38-åringen hadde tidligere prøvd vippeexstention og var dermed spent på resultatet.

-Det ble en klar og tydelig bøy på vippene. Jeg er veldig fornøyd, smiler Haarberg som forteller at hun bruker selvbruningskrem og sminker seg litt ekstra når hun skal julebord og andre festligheter

Fornøyd ble også Linda Jacobs (31).

-Resultatet ble veldig bra. Vippene fikk en fin bøy og jeg føler meg «fresh» selv om jeg ikke er sminket, forklarer 31-åringen som til daglig jobber på Bunnpris på Flatåsen.

Jacobs forteller at hun bruker pudder, maskara og øyenskygge eller en blyant for å fikse rundt øynene når hun skal på julebord.

MODELLER: Da Monika Bostad (t.v.) gikk ut og etterlyste modeller til vippebøy på den lokale Facebook gruppa lot ikke responsen vente på seg. Julie Haarberg og Linda Jacobs (t.h.) var to av de sporty damene som stilte opp.

En drøm

Monika Bostad flyttet i 1999 fra Løten i Hedmark til Trondheim. Etter noen år hos Oi Hår og Velvære og som kundeveileder for Dermanor, åpnet Bostad i 2010 opp en salong på Lade sammen med en kollega.

To år senere startet hun opp Monikas Hudpleie inne på et rom på et solstudio på Flatåsen. I september i fjor flyttet hun virksomheten over til 80 m2 stort lokale i andre etasje på Flatåsen Senter.

-Monikas Hudpleie er en barndomsdrøm som har gått i oppfyllelse. Min egen lille salong som skal yte personlig service og ha gode behandlinger med produkter jeg kan stå inne for, forteller Bostad.

Bostad forteller at man i tillegg til vanlig hudpleie også utfører en rekke andre behandlinger.

-Vi utfører klassisk massasje, aromaterapi, vippeextensions, manikyr, pedikyr, negledesign, hårfjerning med voks, bryndesign, vippeløft/bøy og vippefarge. Vi har kunder i alderen 18-80 men hovedvekten ligger på damer mellom 30-50 år.

Med julebordsesongen for døren regner Bostad med en travel tid på salongen.

-Vippebøy og vippeløft vil sammen med voksing og brynstyling vil nok være populært i tiden fremover. Høsten og vinteren er generelt tiden hvor vi har mest hudpleiebehandlinger også, da mange får problemer med tørr hud.

Siste saker: