16.5 C
Trondheim
tirsdag, mai 24, 2022
- Annonse -

Erlend (34) har hjulpet hundrevis av barn – nå takker han for støtten

-På vegne av alle ungene jeg er så privilegert å få lov til å representere - tusen hjertelig takk for støtten. Den betyr alt.

Alma’s bar & kjøkken var søndag fylt til randen da Streetlight avholdt sin julebasar. Det var niende år på rad at organisasjonen som siden 2004 har hjulpet barn og unge på Filippinene inviterte til et slikt førjulsarrangment.

Organisasjonens grunnlegger Erlend Johannesen (34) kom rett fra World Architecture Festival i Berlin hvor organisasjonen tidligere i uken mottok en arkitekturpris for sitt nye studiesenter.

-Vi er veldig stolt over å motta en slik internasjonal anerkjennelse. Vi er også utrolig takknemlig for alle som bidro slik at vi kunne bygge opp igjen senteret etter tyfonen i 2013.

Takknemlig er også Johannesen for all den hjelp små og store Trondhjemmere har gitt organisasjonen siden oppstarten. Under kan du se hans videohilsen.

Johannesen som tidligere er kåret til «Årets Trønder» av Adresseavisen og NRK Trøndelag, har bodd i Tacloban på Filippinene med kone og tre barn siden 2003. Nå er han tilbake i Trøndelag hvor han skal feire norsk jul for første gang på 5 år.

-Jeg gleder meg som en liten unge til å feire jula hjemme i kalde Trøndelag. Vi skal være på en hytte ved svenskegrensa i Nord Trøndelag så det kommer til å bli kjempeflott.

Julebasar

Under søndagens julebasar på Almas i Kongen gate kom det inn 94.092 kroner forteller Endre Forbord i Streetlightstyret.

-I år var vi så heldige å få låne Almas helt gratis. De stilte med plassen og personalet i tillegg til å donere all tipsen sin til Streetlight. Totalt på basar, auksjon og vaffelsalg fikk vi inn 44.092 kroner. I tillegg kom det inn en gave på 50.000 fra SpareBank 1 SMN.

Alle artister og konferansierer under julebasaren stilte gratis og markedsbodene «Lykkelig som liten» og «Alida G. Ramsø» betalte 1000 kr hver for standplass.

-Vi er veldig takknemlige for all støtten og det store oppmøtet i dag. Det hjelper oss videre på veien. Vi håper at årets basar kan spre mer oppmerksomhet rundt organisasjonen slik at vi kan få flere faste givere som vil sikre en sikker drift i årene fremover, forteller Forbord.

TEGNEWORKSHOP: Under søndagens Julebasar var det Tegneworkshop med Ståle Gerhardsen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ