22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Bilverksted på Flatåsen utvider med 250 m²

Auto Konsult AS på Flatåsen går så det griner. Nå utvider det Mekonomen tilknyttede bilverkstedet på nytt sine lokaler.

-På nyåret vil vi ta i bruk 250 m² som står ledig i kjelleren av bygget. Her vil vi bygge ut dekkhotellet vårt slik av det får en kapasitet på 1600 dekk. Videre vil vi utvide verkstedet med tre ny løftebukker slik at vi får i alt 8 bukker, forteller daglig leder Lars Røstum (26) 

Røstum legger til at tanken er at man på sikt også skal utvide staben med flere mekanikere og en kundebehandler.

UTVIDER NOK EN GANG: Det Mekonomen tilknyttede bilverkstedet Auto Konsult AS på Flatåsen vil på nyåret utvide lokalene med 250 m². F.v.: Jan Roger Johansen, Kjetil Martinsen, Jørn Are Ulseth (bak), Trygve Svanholm, Fabian Steinhaug (bak), Sindre Wågbø og Lars Røstum (foran)

Auto Konsult Trondheim AS har holdt til på Flatåsen siden 2003 da firmaet ble startet på konkursboet til Flatåsen Bil. I fjor ble virksomheten kjøpt opp av et annet Trondheimsfirma – Nik. Haugrønning AS.

-Det var først på slutten av fjoråret at vi fikk fult fokus på driften. Til gjengjeld har vi rukket å gjøre en god del forandringer. Det mest synlige er nok skilting og maling av fasaden ut mot Øvre Flatåsveg samt at vi utvidet verkstedet med 90 m². Ellers er vi også godt fornøyd med vårt nye kundemottak.

I tillegg til å være et verksted hvor man gjør det meste innen bilreperasjoner, kontroll og service er Auto Konsult også representant for Husqvarna i Midt Norge. I en egen avdeling innerst i verkstedet utføres det service og reparasjon av gressklippere og snøfresere.

Auto Konsult hadde etter 3. kvartal en omsetning på 5.200.000 kroner – en klar oppgang fra fjordårets totalomsetning på 4.750.000 kroner. I år forventer firmaet en omsetning på 7 millioner. 

- Annonse -

LES OGSÅ