4.2 C
Trondheim
lørdag, januar 22, 2022
- Annonse -

Formsterk Riseth går for plass på landslaget

Med flere sterke sprintresultat har Fredrik Riseth (22) denne sesongen imponert landslagssjef Vidar Løfshus. Nå håper Byåsen-løperen på uttelling i både NM og verdenscup.

- Annonse -

-Dersom resten av sesongen går like bra som den har startet håper jeg å kunne være med i diskusjonen om en plass på landslaget. Om alt klaffer håper jeg også å kunne kjempe om en plass i OL-troppen, forteller en formsterk Riseth.

Når 22-åringen denne uken stiller til start i både NM-sprint og verdenscup i Dresden er han sugen på å vise at han er god nok til å gå sammen med de beste. Og tar man utgangspunkt i denne sesongen er det ikke tvil om at den tidligere gullvinneren fra junior-VM har levert varene i skisporet.

GOD SESONG: Fredrik Riseth har imponert så langt i sesongen. Under julerennet i Meldal kom han inn som nummer to i 15 km klassisk, kun et lite minutt bak klubbkamerat Johannes Klæbo.

-Jeg har gått flere gode klassisksprinter i tillegg til at det er tatt store steg på distanse. Under verdenscupen i desember viste flere i troppen at de kan hevde seg. Nå er det Hamar og Dresden som gjelder.

Riseth stiller til start i NM-sprint i morgen, torsdag, og i verdenscupen på lørdag. Han er klar på hvem han mener er storfavoritt i Dresden.

-Nå som Johannes Klæbo går verdenscup igjen etter en liten pause burde det ikke være noen tvil om hvem som er favoritt.

Etter NM og verdenscup sikter Riseth seg inn mot U-23 VM i Sveits i månedskiftet januar/februar.

HER følger du TEAM RISETH

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ