6.2 C
Trondheim
lørdag, januar 22, 2022
- Annonse -

Elleville jubelscener da BCSK gikk til topps i TM

- Annonse -

-Helt fantastisk! Dette må sies å være en skikkelig god start på jubileumsåret vårt!

Det var en storfornøyd Jorun Kristin Bremseth som søndag kveld kunne konstatere at BCSK var gått helt til topps i den årlige musikkonkurransen i regi av Norges Musikkorps Forbund.

-Da vi var kommet frem til pallplassene uten at vi hadde blitt ropt opp var det tilløp til ville tilstander nede i salen. Da det var klart at vi faktisk hadde vunnet var det mange som felte noen tårer, forteller Bremseth.

Søndag var fjerde gang BCSK deltok i Trøndersk Mesterskap og andre gang korpset konkurrerte i 2. divisjon for skolekorps.

SISTE FINPUSS: Forrige uke var Brundalen og Charlottenlund skolekorps i studio hos NRK på Tyholt og spilte inn årets repertoar til Trøndersk Mesterskap.

-Det sier litt om utviklingen i korpset. Fra å være 30 musikere for syv år siden er vi nå rundt 100. Vi har klart å holde på mange av de eldste samtidig som rekrutteringen har vært god. Det har gjort at nivået og fylden i korpset har økt betydelig på få år.

Bremseth tror BCSK scoret bra på årets repertoar.

-Dirigent for hovedkorpset Sondre Mikalsen hadde plukket ut et vanskelig og krevende stoff. Det var nok noe dommerne la merke til. Når det samtidig er god kjemi mellom dirigent og musikere så blir resultatet bra.

ELLEVILL JUBEL: Mange felte en tåre da det var klart at Brundalen og Charlottenlund skolekorps hadde gått til topps under søndagens Trøndersk Mesterskap i Olavshallen.

Jubileumsår

Brundalen og Charlottenlund skolekorps er i år inne i et dobbelt jubileumsår.

-Vi feirer 30 år som sammenslått korps og 50 år med korpshistorie på Charlottenlund. Til høsten skal vi sette opp en egen jubileumsforestilling noe som blir noe nytt og spennende for oss.

Bremseth forteller at korpset ønsker seg flere støttespillere.

-Det er dyrt å drive korps. Instrumenter og uniformer må med jevne mellomrom byttes ut og det er noe som koster. Selv om mye gjøres på dugnad av foreldre og musikanter så er vi avhengig av sponsorer som ønsker å støtte opp om kultur- og foreningslivet i nærmiljøet.

HER kommer du i kontakt med korpset.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ