Formannskapet bladde opp 100.000 til nye tribuneseter

Den pågående kronerullingen for nye tribuneseter ved EXTRA Arena på Ranheim har fått uventet drahjelp fra gavemilde politikere.

- Annonse -

Det var et enstemmig formannskap som tirsdag gikk inn for å bevilge 100.000 kroner til nye tribuneseter. Julie Indstad Hole (Ap) fremmet forslaget på vegne av eget parti, Sp, MDG, V og KrF.

-Det har blitt lagt ned et imponerende dugnadsarbeidet på Ranheim for å få alt klart til eliteserieåpningen mot Brann. Vi håper formannskapets bidrag kan stimulere til ytterligere engasjement i bydelen.

GLADE RANHEIMSPATRIOTER:  Per Nyquist i “Ranheimsfotballens venner” (t.v.), Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa og Kjell Ove Johnsen i “Ranheimspatrioten” er glad for at formannskapet nå er med på spleiselaget med nye tribuneseter.

Indstad Hole som nylig flyttet fra Strindheim til Grilstadfjæra, mener formannskapets bidrag vil være til glede for mer enn bare Ranheim fotball.

-Et skikkelig tribuneanlegg på Ranheim vil kunne bidra til økt rekruttering og inspirasjon blant barn og unge i hele byen. Når vi vet at anlegget også brukes flittig av skoler i nærmiljøet så var dette vel anvendte penger.

Indstad Hole forteller at hun ser frem i mot serieåpningen neste måned.

-Det er ikke hver dag vi får et nytt Eliteserielag i Trondheim så dette blir spennende å følge. Ranheim fotballklubb er forøvrig basert på og drevet av grunnverdier jeg mener resten av norsk idrett bør være tuftet på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ