Nyinnflyttet på Byneset? Da bør du lese denne saken

Ny på bygda og ønsker å komme i bedre form? Tar du turen til Rye skole søndag 26. august kan du slå to fluer i én smekk.

- Annonse -

Det er tirsdag kveld på Rye. Selv om en rekordvarm sommer for lengst er på hell er det ikke helt slutt på solgløttene.

Ute på kunstgressbanen er Byneset G19 i gang med å varme opp til sesongens første hjemmekamp. I gymsalen på skolen like ved holder seks spreke damer også på med å forberede ting.

Førstkommende søndag er det nemlig klart for kick-off for høstens trimopplegg i regi av Byneset IL. Et tilbud som i følge primus motor Ingunn Westerbø (34) passer for absolutt alle uansett alder, form og ikke minst kjønn.

-Ja, du må ikke finne på å kalle det «kjærringtrimmen», selv om det har blitt kalt det av enkelte på bygda tidligere. Og «kaill’n» må ihvertfall ikke bruke det som noen unnskyldning for ikke å komme seg opp av sofaen, ler Westerbø som skynder seg å legge til at også kvinner kan gro fast i sofaen.

-Å ja, i aller høyeste grad. Også de som aldri har vært på noen form for organisert trening tidligere, vil kunne ha stort utbytte av tilbudet.

Uforpliktende

Hanne Vikan (25) er født og oppvokst på Byneset og har vært innom flere idretter og aktiviteter i Byneset IL.

-Nå som jeg har blitt «voksen» er det flott å kunne få være med på å gi noe tilbake til idrettslaget. Opplegget i høst blir veldig bra med treninger i hall hele tre ganger i uka. Til å være et relativt lite idrettslag så er vi ganske stolt av dette tilbudet.

VARIERT TRENINGSPROGRAM: Det blir noe for enhver smak når trimgruppa i Byneset IL inviterer til trening i gymsalen på Rye skole.

Noen andre som også stiller opp for idrettslaget er nærbutikken på Rye.

-Vi er veldig glad for at COOP Marked Rye er med og sponser oss med frukt og nøtter på kick-off’n. Vi på Byneset er heldig som har så mange positive næringsdrivende som stiller opp for lag og foreninger.

Både Vikan og Westerbø forteller at det er lagt opp til et variert program med erfarne og autoriserte trenere.

-Det blir aerobic, step, styrke, sirkeltrening, zumba, yoga og mindfullness. Det fine er at man selv velger hva man vil være med på og hvor mange dager i uka man ønsker å trene.  Det er også uforpliktende i den forstand at man får 2-3 gratistimer for å se om treningsopplegget er noe man trives med.

Westerbø og Vikan forteller at man i høst ønsker å sende en spesiell invitasjon til alle nyinnflyttede på Byneset.

-Vi vet at det sitter mange nyinnflyttede rundt omkring på bygda som gjerne har lyst til å stifte nye bekjentskaper i sitt nye nærmiljø. Slenger man seg med på høstens trimopplegg så har man en fantastisk mulighet til å møte andre bynesinger i en positiv og samlende «setting».

Søndagens kick-off finner sted på Rye skole og starter kl. 19. Det blir smakebiter fra alle høstens treningsformer. Alle som melder seg inn vil få en egen T-skjorte.

HER kan du finne mer informasjon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ