19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Solveig (19) knuste gutta under Trondheim Triatlon

Ingen kunne tukte Solveig Natvig Løvseth (19) under normaldistansen av årets Trondheim Triatlon.

Natvig Løvseth som for to år siden mottok prisen som «Årets nykommer» under Idrettens hederskveld i Trondheim, kunne etter gårsdagens svømmeetappe notere seg for en totaltid på sterke 02:57:12

Natvig Løvseth ble med det ikke bare beste kvinne, men også beste utøver. 19-åringen ble nummer to både på svømmetappen (37,08) og på sykkeletappen (1,23,26). På løpeetappen kom hun med tiden 53,22 inn på en solid 7. plass.

SVØMTE FRA MUNKHOLMEN: Trondheim Triatlon 2018 ble avsluttet mandag. 213 triatleter trosset det kalde vannet og  svømte over fra Munkholmen til Ilsvikøra.(Foto: Ole Martin Wold)

-Det var første gang jeg var med på Trondheim triatlon og jeg er veldig fornøyd med konkurransen. Til tross for at det var vått og kaldt var det en fin opplevelse. Det var et veldig gjennomført arrangement med variert løype og mye publikum. Veldig gøy, sier natvig Løvseth i en kommentar.

Håkon Relling, også han fra Trondheim, ble best i herreklassen med tiden 03:04:44, men måtte altså se seg slått av Natvig Løvseth.

Hans Christian Tungesvik fra Asker Triatlonklubb og Anne Nevin fra Trondheim Triatlonklubb ble norgesmestere på langdistansetriatlon. Tungesvik kom i mål på tiden 04.44.15 mens Nevin kom inn på 05.41.00.

I stafettkonkurransen vant følgende lag:

Mixed: «Onkel i Amerika» på tiden 03:01.20
Herre: «Team CSE» på tiden 03:03:34
Kvinner: «Team chicked –mytji fart uten bart» på tiden 03:08:27

SE VIDEO FRA ARRANGEMENTET:

Vellykket arrangement

Trondheim Triatlon ble i år arrangert for 6. året på rad. Stevneleder Bjørn Anthun var godt fornøyd med gjennomføringen.

-Av tilbakemeldinger vi i komiteen har mottatt fra triatlonforbundet, deltakere og publikum kan det konstateres at det ble et vellykket arrangement.

I går var Anthun med på å frakte 213 213 triatleter ut til Munkholmen.

-Med tanke på været var den en del spenning å spore hos deltakerne om det ble 2400 meter svømming i den spektakulære traseen fra Munkholmen til Ilsvikøra, eller om det skulle bli en redusert etappe i en alternativ trase. Arrangøren kunne spore tilfredshet i deltakeransiktene da det ble gjort kjent at opprinnelige planer skulle gjennomføres, dog med noe innskjerpede sikkerhetskrav.

Videoen er produsert av Andre Hope og Bård S Solem.

Bård S Solem har bakgrunn som sivilarkitekt og er aktiv i Blyberget frileik på fritida. Gjennom foto og film ønsker han å formidle historier og inspirere til fysisk og sosial aktivitet i nærområdet.

André Hope (Hopenorway) er dronepilot og entusiast som ønsker å vise frem rekke muligheter fra et «fugleperspektiv» satt sammen med film fra bakken. Også stått for redigeringen for Triondheim Triatlon.

- Annonse -

LES OGSÅ