22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Håndball-profiler kastet glans over treningssamling

250 håndballspillere fra Tiller IL var i helgen samlet til kick-off på Orkanger. Med på treningssamlingen var også eliteseriespillere fra Byåsen og Kolstad.

-Det er klart det er ekstra stas å være med når treningen blir ledet av kjente håndball-profiler. Spillerne på Byåsen og Kolstad er forbilder for mange av de yngre utøverne.

Therese Stavø-Gunhildsøien er leder i Tiller Håndball. Hun er godt fornøyd med gjennomføringen av årets treningssamling.

-Treningssamlingen er en blanding av egne lagtreninger og treninger ledet av eksterne trenere fra Byåsen Elite og Kolstad Elite. I tillegg har vi egne styrkeøkter med trener fra 3T og en tur innom turnhallen hvor treningen ledes av egne instruktører fra Orkanger. Dette er et opplegg vi føler har slått godt an blant spillerne.

HÅNDBALLGLEDE: 250 unge håndballspillere deltok i helgen på Tiller håndball sin treningssamling på Orkanger

Stavø-Gunhildsøien forteller at klubbens yngste utøvere har et eget tilbud under treningssamlingene.

-De opptil 10 år får være med på en tre timers treningsøkt hvor trenerne vanligvis består av våre 2. divisjonsspillere. I år måtte imidlertid G16 og J15 stille som instruktører da 2. divisjonsspillerne i helgen deltok i NM20.

Men den årlige treningssamlingen hadde ikke vært mulig uten stor dugnadsinnsats forteller lederen.

-Uten hjelp fra foreldregruppa hadde det rett og slett ikke vært mulig å gjennomføre disse helgene. Det er ganske mye som må gjøres både før under og etter slike arrangement. Vi er veldig takknemlig for alle som har stilt opp i forbindelse med treningssamlingen.

PS! Tiller håndball og Kolstad Håndball er «partner klubber» noe som betyr at spillere kan spille for flere klubber i samme sesong.

- Annonse -

LES OGSÅ