0.4 C
Trondheim
søndag, april 11, 2021

-Meningsløst å ruste opp stadion hvis friidretten stenges ute

Høyre, SV og Venstre vil ha bilene bort fra Øya stadion. Ordføreren mener messeparkeringen må gå foran idretten.

- Annonse -

Rådmannen ønsker å bruke 5 millioner på å ruste opp Øya stadion. Det mener Christianne Bauck-Larssen (H) er bortkastet så lenge stadion benyttes som parkeringsplass under store messer i Trondheim Spektrum.

-Det vil være meningsløst å bruke millioner på oppussing om anlegget hver sommer stenges for friidretten samtidig som det påføres store skader som følge av parkering. Når vi setter i stand stadion må vi sikre at anlegget kan brukes av idretten og at verdiene blir godt vedlikeholdt

Under torsdagens møte i bystyret fremmet Bauck-Larssen følgende forslag på vegne av Høyre, SV og Venstre.

  • «Bystyret viser til at Trondheim Stadion er friidrettens viktigste anlegg, og skal forbeholdes idrettslige aktiviteter. Annen bruk, for eksempel til parkering, bør strammes inn og kun skje i spesielle tilfeller i samråd med friidretten. I slike tilfeller er leietaker forpliktet til umiddelbart å utbedre eventuelle skader som påføres. Bystyret ber om at det fremmes en sak til politisk behandling med endring av reguleringsbestemmelsene i tråd med dette.»

BOBILER TAR OPP PLASSENE I sommer var det ekstra vanskelig å finne parkeringsplass ved Øya stadion på grunn av byggearbeider ved Trondheim spektrum.

Selv om alle som tok ordet var enig i at parkeringen hadde blitt et problem, så var det ikke flertall for forslaget.

Ordfører Rita Ottervik var enig i at Øya stadion burde være tilgjengelig for idretten igjennom hele sommersesongen og ikke stengt i seks uker som tilfellet var i år.

Ordføreren påpekte imidlertid at det var de pågående byggearbeidene som var årsaken utfordringene og at Trondheim Spektrum ville trenge noe mer tid på å løse parkeringsproblemene.

Ottervik la til at når Trondheim Spektrum står ferdig så vil friidretten få tilgang på helt nye fasiliteter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Annonse -
4,110FølgereLik
- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;