22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Restaurant Land & Strand på Ranheim er konkurs

Innehaver mener man kan ha bommet på konseptet

Etter 3 års drift er det slutt for restauranten på Grilstad Marina. Tirsdag måtte styreleder og medeier Bjørn Hyge dra den tunge veien til tingretten og melde Land & Strand konkurs.

I følge regnskapstallene hadde Land & Strand i fjor driftsinntekter på rundt 10 millioner. Resultat før skatt var på minus 1,3 millioner. Selskapet eies av Acb Holding AS hvor Ann-Charlotte Hyge og Bjørn Helge Hyge eier 50% hver av aksjene.

Selve lokalene eies imidlertid av Ivar Koteng som forteller at man nå jobber med å skaffe nye drivere.

FOTBALL PÅ STORSKJERM: Land & Strand har overført Ranheims bortekamper på storskjerm. (Foto: Rolf Myren/Ranheimsavisa)

Hyge sier til Adressa (som skrev om saken i går) at man kan ha bommet noe på konseptet.

-Vi gikk tidlig ut med at vi ville ha lokale råvarer og menypakker. Kanskje skremte det bort dem som bare ville ha en kopp kaffe eller et glass hvitvin på søndagsturen, selv om vi hadde det også.

Saken diskuteres også på sosiale medier hvor mange peker på prisnivå og service som mulige årsaker til at det ikke har gått så bra. Folk flest har imidlertid vært godt fornøyd med maten og sier man vil savne stedet.

Selv om Ranheim er en bydel i kraftig vekst er det så langt ikke noe som har gitt flere kafeer og restauranter. Når Land & Strand nå har stengt dørene er det bare Restaurant Romantica ved Extra Arena igjen.

- Annonse -

LES OGSÅ