21.5 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Trondheim Taekwon-Do klubb suverent best under NM og LM

Hentet hjem 26 gull, 15 sølv og 22 bronse.

Trondheim Taekwon-Do klubb imponerte stort under NM og LM for junior og senior som ble arrangert i Ekeberghallen i Oslo i begynnelsen av november.

Totalt 466 utøvere fra 61 klubber var meldt på til de to mesterskapene. Trondheim taekwondo-klubb stilte med intet mindre enn 70 utøvere, i tillegg til 10 coacher og dommere.

Klubbens leder Thomas Kulvik mottok NTNs hederspris under NM-banketten. (NTN -National Taekwon-Do Norway er den nasjonale organisasjonen trondheimsklubben er medlem av).

GULL: Damelaget tok gull i klassen lagsparring senior damer. De møtte laget fra Vest i finalen.(Foto: Jostein Værnes /www.josteinfoto.com)

Kulvik fikk prisen for sitt mangeårige virke som leder og inspirator i Trondheim Taekwon-Do Klubb, og for å ha gjennomført prosjektet med klubbens treningssenter som er unikt i norsk og internasjonal sammenheng.

Flere avdelinger

Trondheim Taekwon-Do klubb har i dag over 1700 medlemmer, som trener på 9 avdelinger rundt omkring i byen – Lade, Vikåsen, Eberg, Hoeggen, Nardo, Sverresborg, Byåsen, Flatåsen og Heimdal.

Klubben har over 70 instruktører, som alle har gjennomgått NTNs utdanningsstige.

-Vi har inntak av nye medlemmer i januar og september, og det er gratis å komme og prøve. Nedre aldersgrense er 1. klasse på barneskolen. Vi har egne nybegynnerpartier for barn, ungdom og voksne, og man trenger ingen forkunnskaper for å begynne, forteller Lise Grønnesby (24) som er avdelingsleder ved avdelingen på Heimdal.

HER finner du mer informasjon om klubben.

 

BESTE KLUBB: Trondheim Taekwon-Do klubb var suverent best under NM og LM. (Foto: Jostein Værnes / www.josteinfoto.com)
GULL: Marthe Klungerbo (i blått utstyr) ble vinner av klassen sparring senior damer -62 kg. Her mot Hanna Miller fra Bergen Taekwon-Do Klubb. (Foto: Jostein Værnes /www.josteinfoto.com)
Ole Martin Klungerbo, vinner av klassen mønster senior herrer 1. Dan. Han møtte Egor Valkov fra Tromsø i finalen. (Foto: Jostein Værnes /www.josteinfoto.com)

 

- Annonse -

LES OGSÅ