-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021
- Annonse -spot_img

Bålbrenning førte til røyk og lukt over store deler av Tiller

Brente kvist i Tillerbruvegen.

- Annonse -

Trøndelag brann- og redningstjeneste fikk lørdag ettermiddag i 13-14 tiden melding fra flere på Tiller som kjente en kjente sterkt røyklukt i området. Flere meldte også om at man så en stor røyksky som kom fra Tillerbruvegen.

(Foto: Hege Renate Mandal Rønning)

Brann og politi rykket ut til det som skulle vise seg å være ganske så udramatisk. Det hele dreide seg nemlig om brenning av kvist. Vindretningen gjorde imidlertid at både røyk og lukt spredte seg over store deler av Tiller.

-Rent generelt så bør alle som skal brenne kvist eller andre ting melde fra om dette på forhånd om man tror røyken kan nå boligområder. Da har vi muligheten til raskt å kunne svare publikum som ringer inn og lurer på hva det er, forteller brigadeleder Stein Yttereng i Trøndelag brann- og redningstjeneste.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: