-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021

Travel natt for politiet i Trondheim

Fyll, trafikkontroll og slåsskamp ved skole.

- Annonse -

Politiet måtte fredag kveld rykket ut til Strinda VGS etter meldinger om bråk på stedet.

– Vi fikk melding om slagsmål, og det skal ha vært en ansamling av flere ungdommer der. Etter en uoverensstemmelse fikk en mann en skalle, forklarer operasjonsleder Stig Roger Olsen, i Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Begge de involverte var menn i 20-årene og ble avhørt på stedet. Ingen mistanke om rus eller alkohol.

Fyll

Litt før midnatt måtte politiet rykke ut til et utested i sentrum hvor en mann hadde gått til angrep på vaktene. Personen ble tatt med til arresten.

Kl 01.34 melder politiet på Twitter at de igjen må rykke ut til et utested i sentrum. En mann hadde kommet med trusler mot vaktene ved utestedet.

Omtrent samtidig måtte politiet håndtere en slåsskamp mellom flere personer på et annet utested. Stemningen er amper da politiet ankommer. Flere av de som er på stedet skal være kjent av politiet fra før. To personer tas med til arresten.

Klokka 01.49 melder politiet at de må hente en person ved et utested. Personen truer nmelig med å hoppe i kanalen. Personen er beruset og blir sjekket av lege som godkjenner at vedkommende kan bli satt i arrest.

Trafikk og røyklukt

Politiet har også hatt ting å håndtere ute i trafikken. I 23-tiden avholdes en fartskontroll ved Bjørndalsbrua. Her blir det utstedt 15 forenklede forelegg. Høyeste hastighet i 60-sonen ble målt til 84 km/t

Kl. 03.45 melder politiet at de hadde stoppet en mannlig bilist man mistenke kjørte i ruspåvirket tilstand. Vedkommende blåste rødt og ble tatt med inn for en utvidet test.

Nødetatene har også måttet rykke ut til en bolig i Nedre Møllenbergs gate etter meldinger om røyklukt. Det ble ikke funnet åpen ild på stedet. Politiet meldte litt senere at det hele kunne være røykinnslag fra en pipe

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -
4,110FølgereLik
- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: