-14 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021

Mange måtte tilbringe natta i fyllearesten

Mye fyll og spetakkel i sentrum

- Annonse -

Det har vært en travel natt for politiet i Trondheim. Første ordensforstyrrelse var på Solsiden hvor politiet like etter midnatt måtte rykke ut for å ta hånd om en overstadig beruset mann. Vedkommende ble tatt med til arresten.

Kl. 00.24 melder politiet på Twitter at man har rykket ut til et annet etablissement hvor to damer lager spetakkel. Damene har fått beskjed av vaktene om å forlate utestedet noe de ikke gjør. Politiet gir derfor et pålegg om at de forlater stedet. Heller ikke dette etterfølges. En av damene ender opp i arresten.

MYE FYLL OG BRÅK: Det har vært en travel natt for politiet i Trondheim. (illustrasjonsbilde: www.pixabay.com)

Omtrent samtidig meldes det at politiet har kommet over en overstadig beruset person som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Vedkommende kjøres til arresten.

Kl. 00.42 melder politiet på Twitter at de har kommet over en svært aggressiv person ved et utested i sentrum. Mannen som er i 20-årene blir tatt med til arresten. Også under transporten er personen utagerende.

Litt etter klokka halv to melder politiet at de måtte håndtere flere kjente bråkmakere som hadde begynt å samles ved et utested. Politiet velger å vise bort personene fra sentrum for et gitt tidsrom. Én av bråkmakerne etterfølger ikke pålegget og blir innbragt til arresten. Forholdet anmeldes.

Kl. 01.44 melder politiet at en mann i 20-årene er bortvist fra sentrum etter å ha laget kvalm i en kø ved et utested på Solsiden.

Noen minutter senere melder politiet at man har måttet påsette håndjern på en person ved et annet utested. Bråkmakeren blir tatt med til arresten.

I løpet av natta har politiet også pågrepet to menn i 20-årene mistenkt for å være i besittelse av narkotika. Pågripelsen skjedde etter en kontroll ved et utested.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -
4,110FølgereLik
- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: