21.5 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Amilie (15) og Mari (15) med gull under NM i Taekwondo WT

Solide lokale resultat under helgens NM i Kolstad Arena.

Det var trondheimsklubben Tong-Ir Taekwondo som stod som arrangør av helgens NM. Klubben som de siste 10 årene har fostret flere norgesmestere, har i dag ett av landets beste konkurranselag og gjør seg bemerket også internasjonalt.

Under helgens NM måtte imidlertid fjorårets norgesmestere Adrian Eggen og Kristine Ulfsnes stå over på grunn av skade. Det samme gjaldt Martin Olafsen som tok bronse under World cup Riga Open.

Men det skulle allikevel bli medaljer på arrangørklubben.

Hellene Bergmann (15) fikk en overraskende bronse i mønster/teknikk.

Mari Nilsen (15) og tidligere bronse-vinner i EM, Amilie Brevik (15), har begge levert sterke internasjonale prestasjoner i år. I helgen kvitterte jentene med hver sin gullmedalje i sine respektive klasser.

Helene Bergmann og Hege Kristine Dahlen overasket også med hver sin bronse i teknikk.

-Klubben satser stort på konkurranse, og var svært spent før helgens NM. Resultatene viser at Tongir er blant de beste klubbene i Norge. Det er få klubber som tar medaljer i både teknikk og kamp, forteller instruktør Knut Arild Brevik.

HER finner du mer informasjon om klubben.

- Annonse -

LES OGSÅ