16.5 C
Trondheim
lørdag, august 15, 2020

Her hopper folk ut i det iskalde vannet – helt frivillig!

Se stort bildegalleri fra arrangementet.

Hvordan føles det å gå gjennom isen når vannet holder rundt 0 grader og og det er en isende kald vind på land? Det fikk alle som tok turen til Baklidammen søndag formiddag muligheten til å erfare under kontrollerte former.

TJFF Fiskeutvalget og TOFA (Trondheim Omland Fiskeadministrasjon) arrangerte i dag sin “Gå-igjennom-isen”-dag.

-For den som ferdes mye på islagte vann er det særdeles viktig å kunne vite hvordan det føles på kroppen å gå gjennom isen og ikke minst hva man må gjøre for å komme seg opp igjen. At såpass mange tok turen innom til tross for skikkelig ruskevær var veldig positivt, forteller Kay Arne Olsen i TOFA.

Hele 26 personer hoppet frivillig ut i det iskalde vannet.

-Det var både isfiskere, skøyteløpere og turgåere som kom og som ville kjenne på hvordan det var å gå igjennom isen. Vi hadde en varm lavo til omskiftning, selv om enkelte valgte å skifte på isen for å få det hele så virkelig som mulig.

NB! Alle bildene er tatt av Ståle Borthen i TJFF Fiskeutvalget/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3,269FølgereLik
81FølgereFølg

Siste saker:

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;