-11 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021

Travel helg for politiet i Trondheim

Innbrudd, fyllebråk, falske våpen og en kullsvidd Grandiosa.

- Annonse -

Av Anette Hagen

FREDAG KVELD: Politiet i Trondheim startet helgen med et innlegg på Facebook hvor man oppfordret bygjengere til heller å kjøpe ferdigmat enn å lage maten selv når promillen er høy.

Bakgrunnen for innlegget var en utrykning til Møllenberg sent fredag kveld. En beruset mann hadde sovnet av da han ventet på at en frossenpizza skulle stekes i ovnen.

Sterk røykutvikling gjorde at alle nødetatene ble varslet. Mannen kom fra hendelsen uskadd.

En mann på Møllenberg sovnet fra en frozzenpizza i ovnen. (Foto: Politiet)

NATT TIL LØRDAG: Litt over midnatt meldte politiet at en mann i midten av 20-årene hadde blitt tatt med inn i arresten for å sove av seg rusen. Vedkommende hadde plaget forbipasserende i området ved Leütenhaven.

Kl. 01:33 meldte politiet at en gjest på et utested i sentrum hadde blitt anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.

Et par timer senere ble en mann på 23 år innbragt til arresten mistenkt for bruk av narkotika samt for å ha hindret en offentlig tjenestemann.

Politiet hadde mye å gjøre i helgen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning og har ikke noe med helgens saker å gjøre. (Foto: Politiet)

LØRDAG KVELD: Kl. 22:31 gikk brannalarmen ved Bispenhaugen skole. Brannvesenet rykket ut og fikk raskt kontroll på brannen. Det skal ha brent i en sofa og noe papir.

Politiet var på plass noe senere og startet etterforskning. En ytterdør var brutt opp i tillegg til at det var innbrudd i et kontor på skolen.

NATT TIL SØNDAG: Kl. 00:17 meldte politiet at de hadde innbragt en 26 år gammel mann til arresten. Vedkommende skal ha skallet ned og slått til en vakt ved et utested i sentrum. Mannen ble overmannet av vakter som la ham i jern.

Flere drosjesjåfører fikk natt til søndag bot for å ha parkert i sykkelbanen i Olav Tryggvasons gate. (Foto: Politiet)

I løpet av natten bøtela politiet flere drosjer som stod oppstilt der det tidligere hadde vært en holdeplass men som nå er regulert til sykkelvei.

-Noen drosjer velger å ikke forholde seg til enkelte av trafikkreglene, i kampen om kundene på nattestid. Den tidligere drosjeholdeplassen i Olav Tryggvasons gate er avviklet, og ny utforming av gata gjør den uegnet til denne typen bruk, fortalte politiet på Facebook.

Politiet lastet også opp et bilde av en bot på 900 kroner.

Noen av våpenkopiene som Politiet beslagla i helgen (Foto: Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu)

SØNDAG: Søndag formiddag meldte Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu at de iløpet av helgen hadde beslaglagt flere replika-våpen under en ransaking hjemme hos en person.

Vedkommende er siktet for å ha pekt på og truet barn med ett eller flere av våpnene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -
4,110FølgereLik
- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: